tjo va' de' va' livat i holken i tisdags!"

MÅRÅ! perkele, lk är ju kassssst. Nå vafan det ordna opp sej, nu sitter jag här i sunderbyn och chillers lyssnar på cornelis konstiga låtar. Och såklart på wind of change.

Nå vadfan, förra helgen KING SOM FAAAN! bästa helgen på länge, måndag och tisdag var kaos som fan :=/ voi jeesus hejdå

koff & euroshopper

god kväll fans. Livet är coolish, sitter och chillar med jonna och viktor, dricker lite bira. Spelat mario hela morgonen, skumat i duschen heheee, cruisat i stan, sen koppalde vi fast nikki cox i kopplet och gick en runda i ljuva skärhovet.
Vad vi ska göra ikväll, jo det är den stora frågan. Spela fotboll låter jobbigt men ändå är jag lite småsugen. Puss påre.

Igår var chill som fané, voi jumalauta jag har rånat och bestulit kåken, varit på bra humör och dansat i vattenpölar. Gått runt med mina blöta dojjor och varit på ganska bra humör, vilket jag nämnde nyss men whatevah? voi jeeeus. Imorgon ska jag ta det lungt, försöka att inte svika mina planer som dagens, vi skulle till frevisören men ack nej, vi sov så länge, men det var ju på grund av allt dansande och alla lögner! muhahaahaaaaa. Jo imorgon ska jag cruisa ooooooooMEGA! om det nu blir av, annars sitter jag väl där med bärsen igen? men är det inte det sommaren är till för? häh?

Snart är tha summer slut, känns inte bra, jag harar vintern och alla dess sjukdomar. Jag föredrar sommar och sol, myggbett och öl.  PUSS PÅ SOMMAREN

O&O! pysss


helt á la ensam...

yo ho! nu är det lördag, jo vi gillar den här lördagen.. hehee steg upp lite små sliten och cyklade iväg till stan och haffade upp min telefon som varit på villovägar som vanligt. nå yeaaah, efter det drog jag till nikkala och chillade men ida och hennes vän/vänner.. jo jag åkte på jobb också fick riva av "nastoja" från vinterdäck, det gjorde ont i händerna :/

Yes, nu sitter jag här i mitt hem och dricker en piss olvi och funderar på om det är dags och börja bege sig ut i det varma haparanda och se på vad staden och folket har att erbjuda:) hehee, dolly parton är bra.. alltså den riktiga fast martina du är också bra, bra räcker inte, du är bäst. Nå vafan jag har inget vettigt att säga precis. men om det är parteeey ring mig! ;)

PUSS o&o.

son of a preacher man

Godkväll, sitter hemma hos sandra och alle och chillar med lite bärs :) Sandra predikar om våran vän satan.
Satan är : gud skapade en ängel som hette lucifer, som betyder morgon stjärnan... och när gud skapade adam, adam var gjord av lera, adam betydde mycket för gud.. mer än vad lucifer gjorde, enligt djävulen själv. osv, vi har lektion här och sitter och lyssnar på heavy cross! bra lååt.

Nå ja, frågan är... vad sker ikväll? Jo vi ska dricka bärs och dra på äventyr. fan jag har äventyrat hela helgen (y) nice, nice.
Träffade Jenna igår, det var länge sen sist. Och ja jag orkar inte dra och jobba, får se när fan det blir av. Pajala suger så mycket snöpp.


hare hejdåå!

Emmy the great!

Hej, wohoo vad jag kände mig sugen på att skriva lite blöggersh... blev så pass seriös så jag till och med tog av mig min nya alberto fioro ( klockan ) som jag köpte här för någon dag sen. Han är fin min klocka, jag gillar honom. Och jag låg i min säng för en stund sedan och tänkte på om det verkligen var Torsdag idag, och jo det är ju fan det. Och ihelg tänkter jag inte vara utan det där lilla exktra ;) heheheee så jag låg och smed en plan och jag var helt inställd på att jag var tvungen på att vänta på " det lilla exktra" i flera dagar ännu, men jag kom ju på att det är fredag imorgon och då får man oftast det där " lilla extra " :) och jag blev så glad så jag låg i min säng och smilade för mig själv.

Nå vafan och jag tycker om oväntade sms från folk, sådär huxflux mess dom är ju fan bäst!
Och jag har vänt på dygnet igen, faan vad jag är dålig men sååå gåår det tydligen när man får sitt lilla extra då får man vell fan vara vaken, bara för att man ska få det? va är det för nå jävla skit. Nå ja iallafall när jag vaknade sent idag så tog ´jag en jäävligt lång och skön dusch och sen cyklade jag till rypäle och drack kaffe och väntade på parton, dolly parton. Mmmm och ni vet ju fan inte hur hon såg ut när hon kom, väldigt söt. Nåväl så chillade vi där ett tag och snackade lite gojja sen for jag hem och har glidit här hemma typ hela kvällen.

Yepp, den här sommaren har ju varit cool, lite annorlunda jämnfört med den förra och dom som har varit. Heheheeee jag har varit bad, baaad. jag har kaosat och skuumat typ hela tiden. men vådåråå? puss på det. Och någon jag saknar lite är ju miss satu kexinen. Where thaaa hell are u? nämen vafan vi har typ umgåts en vecka sammanlagt satuu? fattaru. men du är ändå lika bra för det och du är alltid bäst ditt lilla svin.

Nå kommande helg eller nu är det helg redan kl är över tolv säger alberto fioro. Ja så det betyder ju fest, jag ska festa hela hääälget. fan vad kul, hihi någon som är sugen? ring mig jag är på. och jag hjälper dig att fixa det där lilla extra, men inte om du är lagd åt det andra hållet det är jag inte så bra på. så pyss nu ska jag ut och smida min briljanta plan!

DEN HÄR HELGEN SKA BLI SOM EN B R I L I J A N T D I A M A N T! o&o dudes.

tråkigt.

hej mah faans! tänkte bara berätta att jag har tråkigt och tänkte skriva några rader här, mitt i natten =) nu för några timmar sen borde min lön ha kommit och det känns bra, och det känns ännu bättre att vetta att martta kommer hem snart! king.
Nå imorgon ska jag sej sööpa kläder mkt kul, såå om någon känner sig sugen på att följa med så give me a call! jag brukar säga don't call me, i call you, men nu är det en annan sak.

och jag börjar bli less på min telefon. Jo när jag är upptagen eller har en massa att göra osv, då ringer den hela jävla tiden och folk vill hitta på en massa kul och jag känner att jag inte hinner vara på alla ställen samtidigt.. MEEN när jag har svintråkigt och inte har ett piss å göra.. NÄÄÄÄÄ vittu då ringer den faan inte. Så fuck den.

sååå vafan ska jag göra hela natten? dumt å vända på dygnet sådär, när man fixat till den någolunda.

pyss, dom små männen kommer och hämtar mig snart!

I am flying, passing high clouds, to be with you, to be free.

hej gött folk, jaa nu sitter jag i Pajala igen och funderar lite. Har sovit ganska mycket idag så det känns skönt, för dagen går så fort då och då slipper jag vara här så mycket eller det känns som att man inte är här lika mycket när dagarna går fort.
För om man är vaken och det inte finns något att göra här då gååår det såå jääkla sakta.. fyfan vad jag hatar att vara hääär. kan nån helt jävla seriöst komma och röva bort mig härifrån? =)

Nåå ja jag har sovit idag och varit på mega äventyr på natten, ojojoj hemliga äventyr med marre =D haha.
Nåå sen har vi sovit och städat och käkat. Sen har vi varit till byn och hyrt film fast vi har fortfarande inte orkar se den för vi har bastat och jag vet inte vad marran gör just nu :D och jag orkar inte gå i den där långa korridoren till vårat rum :D haha

Nåå ja, har ni tänkt på en sak? det har iallafall jag.
ja hejdå fan jag skuuuuuumar usch!

aaahmaaan!

Tjeena tjeena. Nå fyfan vad länge sen jag skrev här :D men fan jag behöver inte ursäkta mig, föör jag har varit ledig heela förra veckan så jag har inte ens orkar bry mig om att typ sitta vid datorn, nej jag har druckit bärs och njutit av livet =D kört lite vattenskoter, skuuumat med skuuumiga männiksor and so on :P och nu är jag tillbaka in the ass hole Pajala. Nå vafan ska man säga? pajala... det är dåligt väder och jag vill till haparanda igen. Nå i fredags var det pajala marknad eller ja det har varit det hela helgen men ja jag drack iallafall lite beers på fredag och så åkte jag till happis mitt i natten? haha vafan var det också för nån jävla idé. Nå på morgonen åkte jag tillbaka hit igen.


Njaa vad fan hare schysst allihooopa vi hööörz!

/ EMMY THE BEZT WOMAN IN THE WÖÖRLD!