tere mannen.

tere imorse var det bastu kl: 06:00! =) king jag och snasu bastade hårt som fan!

go kväll.

Jag sitter hemma just nu och tar det lungt ska alldeles strax lägga mig i sängen med satu fnatu, gud vad skönt att slippa sova själv lite då&då, tur att jag har dig snasu =) Nå idag har jag bara varit i skolan stressat lite där för det är så jobbigt där usch, nå sen efter det for jag hem och sov! Jag säger bara fyfan vad skönt det är att sova efter skolan det är fan himmelriket! Nå efter lite timmars sömn så kommer jocke och karhu och väcker mig och börjar glo på tv och snacka en massa efter det drog vi till stan och dom käkade på Amanda sen hämtade vi Satu från henne. Sen åkte vi bara runt och gled sen drog vi till k0wben och sen for jag Anton, Satu och Qs till KUUÄSS och kollade film sen hem hit.
Imorgon ska vi vakna kl 5, stoppa på bastun sen basta! Fan vad king, skiter i om man inte hinner sova så länge men vi slutar ändå tidigt imorgon så jag hinner sova efter skolan innan det bär av till finland för att shoppa lite berz!

nå vi hörs someday!
+ att jag hoppas att min helg blir great! snälla!!

satu hälsar!

bildz


slitet

jag hänger i repet till månen!
  

bye / fältti

underbar dag!

sant som fan, hoppas att kvällen här hemma också slutar bra.
Idag har jag varit i skolan, skolat där lite osv. Sen for jag hem kring två kanske, käkade sen letade jag fram alla mina talvi kläder för att vi skulle till hankku och grilla+chilla, nå sen for jag till stan där lite före tre mötte erre vid skolan sen gick vi hem till henne hon foodade sen for vi till frankki och hämtade erres skoter sen så droug vi vidare till riekkola och där mötte vi olleb0lle och jyri och sedan inväntade vi också våran vän jens som fick putta runt på sin cross som hade suckat.

Nå sen när vi väl kom fram så satt vi och chillade i grillkåtan och snackade en massa kul saker, och jag måste bara säga att den var exktra bra att jyrpan kom med det känndes sådär king så som det brukade vara förut :D jag erica och jyrpan (kungliga trion) nå whatever, efter det drog vi till stan hem till erre och jag och Miss.Mukka satt och drack te och spelade knyck och etfer ett tag så drog vi och bastade skönt som fan! Imorgon blir det skola sen hem kanske och plugga lite eller något.
Hoppas att det blir en skön och bra dag imorgon också!
wohoo make my day! okej nu har jag inge mer vettigt att säga mer än att jag vill se tv och bara bli trött någon dag!

see yah!

Tjabba!

Hej nu sitter jag hemma och blev helt plötsligt ruskit taggad på att skriva lite här, såå jag tänkte börja med att säga att jag vill till fjällen nu omedelbart. Åååå jag bara älskar att glida runt där och köra skoter och bara vara fyfan vad skönt det skulle vara, men som vanligt måste man vänta tills att det blir påskis. Den skönaste känslan är nog fjällen grabbar!
När man vaknar så skiner solen i högsta grad och lukten och människorna och allt det är bara för bra!
Sen vill jag också säga att jag vill till thailand nu nunu!!!
men man måste vänta, jag hatar att vänta det är jobbigt.

Yes, idag har jag varit i skolan det var en ganska lugn dag, jag försov mig idag också inte bra missade typ 20 min från företags och sen kom jag försent från f&s inte good, nå imorgon får bli en bättre dag tycker jag. Efter skolan skjutsade toni mig, Erre och Jens till handlarn så gick vi därifrån till Jens chillade där ett litet tag sen gick jag hem, det var också skönt det var sådär king väder idag ja och så gick jag bara där och lyssnade musik, och nu sitter jag bara hemma och väntar på bättre tider osv.

Ihelg? vad fan ska hända ihelg? jag tror jag måste ha nån king fene :) låter skoj så får det bli, men först måste jag komma ihåg att grilla ihelg, anteckna!
yes vad ska ni göra ihelg? säkert något kul får jag hoppas på och nu ska jag gå och kolla vad min cancerbula till hund håller på med? han vikisee där in da keittiö! :d

HEJDÅ!






23:07

hej hopp alla glada. Jag sitter hemma och är lite små trött ska snart borsta tänderna och vänta på att det ska bli morgon under tiden ska jag sova =) Och idag har jag inte gjort så mycket som vanligt, bara varit i skolan och kollat ib och efter skolan drog jag till Mukkis och chillade framför tvn sen var vi till jourlivs också. Nå nu på kvällen så var jag på bio med snazu cancerbulan, Lina och Erre vi kollade Australia faktiskt ganska bra lite lång men vi hade iaf något att göra, nå cancerbulan och erre satt och lipade nästan hela slutet av filmen och jag och lina var MÄN! vi var så skiit coola vi bara satt och log medans dom andra lipade förfullt.

Nåjo imorgon vet jag inte vad jag ska göra, vill hitta på något kul. Ibland känner jag också att jag inte orkar sitta hemma, men ibland blir det bara så att jag måste vara hemma pågrund av att det inte finns något att göra! jag hatar att sitta hemma och bara glo tv typ hela dagen, fast ibland kan det vara så jäävla skönt beror helt på mikä feelis :D hihi hejdå !

skön söndag.

Hej gött folk, jag har inte hunnit eller haft ork att skriva nu eller igår fast det är inte så viktigt.
Nå jag kan ju säga att det var fest på fredag i mattila, lite små tråkigt eller jag vet inte hur jag ska säga det var helt ok iaf! nå sen blev alla utskickade kl 00:00 :s inte så kul så gled jag och co taxi till m-lund for till nån som jag inte känner helt ok där sen for vi till någon annan jag inte heller känner och sen så gled jag vidare.

igår lördag, kung dag och allt kändes bra jag tog det lungt med erre och dom hos jens sen gled vi lite bil och snackade en massa bajs bara.
och idag har jag inte gjort så mkt bara tagit det lungt hos krullian med tina och h starfighter! haha och nu tar jag det bara lungt igen, lyssnar lite musikkia osv :D

hejdå

Det börjar med en knappnål och slutar med en silverskål.

Hej jag vet inte vad jag gör vaken nu? jag förstår inte jag kan inte sova för jag är inte trött konstigt konstigt! nå erre ringde så jag vaknade men i vanliga fall skulle ha somnat om.
igår vare skojj vi har firat disa, lilli & mirre + mig! haha nå skit samma nu ska jag dricka och vi hörs senare bye byee.




snasu cancerbulan om du läser ring mig !

hejsan!

idag fyller jag år jippii, nå jag har fått en massa pengar som känns jäävligt sköönt, slipper vara fattig några dagar framöver haha nej men ska försöka spara och vara ekonomisk! haha
nå det var iaf en massa grattis kramar idag och det var kuul, får se vad man ska hitta på idag nå men helgen är inte sådär planerad heller men jag vet iallafall att det är pardiiie!

Och idag har jag inte heller gjort så värst mycket varit i skolan osv och nu när jag kom hem så kollade jag lite i min garderob och insåg att jag har SKIT JÄVLA mycket kläder, det är otroligt hyllorna håller på att gå av och där vars man hänger kläderna i galgar finns det inte en endaste galge kvar och hälften av allt annat är i tvätten? vars fan kommer alla kläder ifrån? + att jag köpte en massa kläder igåår. herregud dags att skänka bort lite kanske? finns alltid någon som vill ha typ Erre haha, och jag ska ge min jacka åt henne också, har säkert över tio jackor! fyfaan...
 
Nå nu ska jag dra kanske skriver senare hadeb!

Sophia somajo - i-rony king låt lite enformig men whatever.

/kungen 17bast snart 18. =D

YES!

jag är riiiik, RIIIIIK! RIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

21 januari!

är imorgon och då fyller jag år, kan inte tänka på något annat än det inte för att jag brukar vara sådär jätte jätte glaaa men jag vill ha pengar! jag behöver pengar, pengaar! faan idag var jag trött i skolan så jag har somnat lite här och där. Nå nu sitter jag hemma och vill göra något kul idag. Och satu har nog dragit till kalix nu med anton och fille fan vad trååkigt, jag ska iväg och ringa miss Mukka =)

hejdå vi hörs!

hej

hej hej hej! =)

hej, idag är jag glad och jag vet att jag har en bra anledning den här gången! nå ja idag har jag vaknat någon gång efter tio och stressat mot kuben skulle se hockey med mukkan som sen skulle se a-lags med mig men hon gjorde inte det pizzan tog över henne totalt. nå det känns som att jag spenderat hela dagen åt att vara på kuben men ack nej, jag har varit hos jens och sen har jag suttit hemma hos karran =) och nu äntligen är jag hemma igen och funderar på om jag ska äta sallad! :D
Imorgon börjar skolan och jag måste få den där länken till schemat som jag aldrig kommer ihåg ska snoka på msn och se om nån kanske har den haha, det är typ dagliga frågan till någon i min klass eller liknande.
nå ja vad ska man säga! Jo  JAG VILL VETA vilka som läser det skulle vara kul att veta men man kan inte se och ingen kommenterar! :( så nu plev jak lessen hejdå.

;)

MÅRRAN & MYY!

Hejsan =) jag är vaken, nu? det är lördag, det är fan inte bra... Men imorgon ska jag sova länge typ tills hockeyn börjar haha. Nej men jag ska faktiskt iväg och simma snart bara fröken mukka dyker upp här snart. Har väntat ett tag nu vi planderade kl 10 men så blev det inte. Nå väl kan berätta lite om gårdagen som var tungt cool!

det började med att jag var i skolan typ hela dagen till ett, for till Erre kollade på wanted skit cool film och sen så drog jag hem käkade fort tog mina pengar sen drog vi till kalix =) det var kul, jag och h skulle kolla om vi hittade något fint på chili men icke sa nicke, vi hittade ingenting så istället slösade vi våra pengar på ett par mössor var och lite godis + det bästa bowling :) jag saknar bowling soo much men det var kul att bowla iaf, jag vill säga att jag vann men tyvärr:(

hejdå!

/ KUNGEN!

Administration A

det har vi nu sitter nämligen i skolan och orkar inte göra alla mina uppgifter vi har ändå på oss ändå till vecka 6 så jag har tid =) vi ska skriva en praktikrapport. HOH vad skolan har blivit jobbig nu efter jullovet, vi har fullpackat schema och en massa nya kurser jag orkar nästan inte men jag ska ha KING BETYG!

Idag får man se vad man hittar på, mest troligt chilla och ta det lungt för engångskull. En skön helg hoppas jag att det blir. Men nästa helg är en helt annan sak då är det pardiiiie :D jag fyller år om fem dagar tror jag men det är iaf den 21 januari. jag längtar =) hoppas att jag får en massa pengar och sånt där användbart och inge skräp=D nå nu ska jag snorkla vidare här i skolan vi hörs peeps! :D



/ KUNGEN!



.

Emmy Fält

Thats mee! wohoo idag har jag inte gjort så mycket mer än varit i skolan det var sådär otaggande, igår var jag taggad men i dag var jag bara trött och seg, somnade på engelskan ska aldrig mer göra om det. No way fast jag tror inte att tanten märkte något hihi. Idag ska jag vara med snasu och fjanton vi ska sitta hos anton och lajffa och glo lite film =) jag tror att min mutzi ska köra mig till stan snart så jag tänkte skriva här lite nu innan jag drar.

Nåvääl imorgon är det fredag och jag funderar på om jag ska dra till luleå med m&h imorgon men ser inte ut som det har inte så mycket pengar, kanske 4kr =D haha men snart kommer det pengar.
Får man vell hoppas på iaf. FYLLER  FAKTISKT ÅR DEN 21 JANUARI gratta mig då gott folk. Hoppas det blir kul fene till nästa helg osv. nå nu finns inget vettigt att säga så vi hörs hejdå!

/ KUNGEN

I know I'm not a hopeless case

hej! dagen har börjat segt jag vaknade tio över sju lite senare än planerat men jag hann till bussen iallafall! nåväl just nu sitter jag bara hemma och försöker komma på nå bra att skriva om här finns inte så mycket att säga, jo kanske att jag måste stiga upp kl 6 imorgon inte kul. Måste duscha och fixa och hinna med bussen fort som fan.

Idag är en sån där dag man önskat hade kunnat bli bättre men ska inte klaga har varit en skön och lugn dag glidit lite bil men krapparna och suttit hemma hos Ms.Mukka och snackat skit och druckit te! Jag tycker att det är bra att du finns mannen, erica är mannen i mitt liv. Nu finns inget mer jag kan dela med mig åt er för jag är bara trött och funderar på att det är något jag måste göra.

hejdå hade king!

/ kungen.

Musik.

Hej hej, nu sitter jag helt ensam hemma och väntar på bauarn. Och medans jag är ensam hemma så kan jag passa på att lyssna på musik riktigt högt! Det är häärligt, blev sugen på musik dirr när jag steg upp eftersom h,t&c gav mig en cool känsla igår innan vi skulle hem =) det var allt hade king!

Spektakulära händelser.

Nyår! det är 2009 och ingenting är sig likt, vilket är ganska skönt det här året har börjat riktigt jävla BRA! jag mår toppen och mina vänner är king!
Jag tror på horoskop, jag gör det fan.

31/12-08- 1/1-09
Började fint jag vaknade upp mådde som en kung, åt och fixade mig lite snackade med Satu om vad som skulle hända, vi bestämde oss för att äta tacos hos henne med en massa folk men alla taggade ur så då gjorde vi också det. Jag for hem och duschade tog mitt pick och pack drog till Christian, vi satt och snacka och tog det lungt jag fixade mig och satt och speglade mig nästan ändå tills vi for ut! Allt skulle vara perfa men nej, blir nästan aldrig som man vill, inte när det gäller utseende iallafall. Nå väl kvällen drog oss vidare till mitt place ( nu kallar vi det så). Vi satt där allt var trevligt, kan precis inte säga att kvällen blev förstörd fick ett nyktert sammanbrott där någon timme men allt ordnade upp sig! haah tack och lov :) senare for vi ut och kollade raketer det var skumpa och Las vegas! Kvällen förövrigt fortsatte prima fint allt gick bra och jag var glaaa!


p.s det här inlägget är tillägnat Malin som alltid gnäller om att jag ska skriva! Varsågod =D