Lördag

Hej, jag sitter här hemma har varit på ica och handlat lite nyss. Funderar på vad man ska hitta på idag, det är det som är så roligt vad som helst kan hända, antingen kan den här dagen bli riktigt rolig eller också mycket tråååkig. Nå jag vet iallafall att jag ska fara till Gina tricot och byta ut mitt bälte som jag var för lat för att testa igår även fast jag stog och köade i 40minuter för lite kläder och ett för stort bälte. Lina och Kirsi kom förbi när jag köade och frågade om jag hade testat bältet så sa jag nej det sitter sääkert bra, jag känner mig så dum haha ! Idiotiskt fan vad lat jag är .

Nå iallafall igår blev inget som jag ville men så kan det gå. Hoppas idag blir bättre. Nå igår satt jag iallafall hemma och kollade på gladiator och det känndes coolt att se den nu jämfört med när jag kollade på den för länge sen för jag har nämligen varit till Rom och det där colosseum vet dock inte hur man stavar :) och jag kan säga att det var enormt och inte ens hela byggnaden fanns kvar nu, det måste ha sett coolt ut på den tiden.
Nu ska jag avrunda här och fara och snoka på facebook.

p.s om någon vet hur man raderar ett gammalt inlägg om det nu ens går överhuvud taget så säg till mig har lust att radera lite inlägg .

.
















Här har ni Jack & Rose :) tills döden skiljer oss åt;) MIU

tårar.

jag har gråtit säkert en timme här nu har kollat titanic, det finns inte en enaste gång jag inte gråtit när jag sett den. HOH vilken lättnad fanns mycket som behövde komma ut HIHI !:D hejdå

I want you to know..

hej, jag har inte skrivit på jätte länge men det känns så onödigt för det händer inget speciellt och jag orkar aldrig fota nå skit bara för att ladda upp det här och det känns helt enkelt jobbigt. Nå whatever helgen har varit ganska okej fast det hände lite grejjer och dittan och dattan. Just nu lyssnar jag på coldplay - viva la vida och funderar på lite saker :) Ja vad kan man säga jag har apu på epsrit i typ "coop gallerian" och det är roligt fast jag saknar nästan skolan lite för jag tycker inte om att jobba till fem, och dirr DIRR när det är MIN tur att få den vekcan med korta dagar så ska allt bli förstört och så ändras schemat :( BLÄ! jag vill inte.

och nu bytte jag låt också och nu kommer mamma bli lite arg för jag lyssnar så högt och jag lyssnar på Iris, gammal men helt toppen! :D ja idag har jag inte gjort så mycket umgåts med folks och "spelat" men det blev inte så mycket av vårat spelande. men HEJDÅ! :) ska läsa min svenska uppsats igen :D


I just want you to know who i am.