kaviot kiiltää ja turkki on hyvä!

yes! så äre visst satu? =D

Gomorron, gomorron. jag ska precis dra till sjukan sen ska jag fara och köra vattenskoter med snausu kexinen :D byeee!

Happssii!

Tjena, tjeena, idag åker jag till haparandaa! fan vad skönt, sen är jag ledig en vecka sen äre wöörk igen. Om en kvart ska vi åka in till byn.. och ja vad har jag gjort idag.. typ städat och sovit käkat och tsillat.

see you in happsi!

summertime.

Hallå hallå, nu sitter jag här i pajala och njuter av solen och lyssnar på musik =) nu kommer satu här med en cola i handen och hon har varit på logen. Jaaa mina kära vänner imorgon åker vi hem, fyfaan vad skönt säger jag bara ;p
ja och vi jobbade 14 timmar igår och gissa om jag är slut? jag har enligt satu legat och snarkat, bokstavligen talat snarkat på soffan, haha jag måste ha varit helt sten förfan.. jag har aldrig hört att någon har sagt att jag snarkat.
Nå det är ju vackert, nu kommer jag verkligen våga sova i sällskap =)

Nå jaa som jag sa så ska vi hem imorgon och ja jag ska hämta ut ett paket med kläder och sen ska jag hem och chilla sen får vi se vad som händer. Syrran och Simon ska komma hem till haaappsi med bejbisen och fyfan vad gulligt, hag vill bara se den eftersom jag inte hann se den när jag var tvungen att åka hit to the woods och jobba.

Satus cola smakar bra, gratis är gott inte sant? :D Jaa och här nedan för oss rinner torneälven, faan vad mysigt allt ska vara :P allt har varit mysigt här förutom satus voi vittujen kevät och våran långa natt med en massa norskar som ville spiise här :D vad fan betyder det? haha och pengeplåt är plånbok fick jag lära mig :D king och satu har fått snacka tyska! hahah, fast sen så pratade hon engelska istället. HAHAH och när han drog gav han satu en släng kyss.
Nå, kan man hitta män i pajala? jag tror fan inte på det nåmer, inte för att jag vill ha nån härifrån men vafan satu verkar ju lyckas iallafall ;)

Fan vad solen lyser :D och nina säger att vi ska inte våga vara olyckliga när det väl är varmt :D nå nu snackar jag bara en massa crap á la snasu så hejdåå :D

banana moon =)

Hej gott folk, wöö fan vad jag vill pussa allt just nu herregud, jag mår så bra! ojoj, fast jag är i pajala. jag visste fan inte att man kunde må så bra här =) Nå just´nu sitter vi ute i SOLEN och myser och lyssnar på musik, myyyyz!
satu är halvnaken och sitter där och röker och tror att hon är så cool, och ja här sitter jag och skriver.
och solen lyser så mycket så jag ser nästan ingenting på skärmen.

Ja  idag åkte pxx gänget hem, känns konstigt, jag brukar vara med i pxx gänget men ja, som dom sa innan dom åkte : ni är fast i pajala.. jaja till er "pxx" gänget =D: ni måste älska oss eftersom ni slösar pengar för att komma hit till oss =) muhahaaa. nå jaa idag har jag käkat god mat, umgåts med pxxarna och snasu min kompanjon.
Och igår har jag tagit årets första dopp och tyvärr i pajala :D haha, jag har tappat en ring på den stranden för flera år sedan :D undra vars den har flytit iväg? kanske är det någon annan lycklig jävel som har hittat den, nå jaa vad fan vet jag? en ring hit och dit, man kan ju kirra en ny ring om man vill.

Ja vad har jag mer gjort idag? Jag har städat och myst i sängen, tvättat tvätt och sånna krejjer vettni.
och käkat frulle ofc. men nu kommer tha boss :D hejdå!

hotel california

Nå ja det här är ju inte precis som det, alltså jobbet.. jag kan ju tsekka ut när jag vill och komma ut härirån när jag vill också! Nå Satu och jag har städat och tvättat idag och just nu ligger hon och slappar i soffan och snackar med Anton, nå det kan ju vara lite skönt att ha lite tid för sig själv ibland nog för att jag kan se henne härifrån men ja några meters avstånd =)

Ikväll kommer Emilia, Hanna, Martta ( martta the kiing ) och C.K hit hur jävla nice som helst då går tiden lite fortare vettja.
Och vi har planerat på att vi ska åka hem 07:50 på lördag och på lördag ska jag kröka som ett svin, jag skiter i om jag fast så är ensam jag ska ha bärs! Nåniin vad ska man säga, ja jag vill ju hem fan vad skönt.. Men det är skönt att vara ifrån haaparanta ett tag också finns ju inte såå mycket vettigt där igentligen, fast ändå har jag nästan allt där. Kolla jag är ju skitso ja herregud.

Vädret växlar här, det var lite mulet på morgonen när vi drog och käkade frulle, när ví kom ut var det ztekers och nån timme efter det så var det åska och regn, nyss var det sol och regn.. have you ever seen the rain? coming down a sunny day? huuuh? ja och nu kikar solen fram lite mellan alla moln.
Ja och jag kom ju på värsta grejjen, jag har beställt en massa roliga saker :) jag har beställt skooor, en klänning och solbrillor! haha, men fan börjar man kolla lit kläder på internet så blir man ju fan tvungen att klicka hem ngt skojj, säg mig varför är det så? Men fan vad nice om jag skulle vinna lite på lotto, åå herreguud även om pengar inte är allt så känns det jävligt ballt, det är glassiigt! okej ja men fan jag skulle ha så mycket kläder och så mycket öl och woho jag skulle ha en massa kuliga saker =) ja tänk och vara rik som ett jävla troll. Och jo jag tänker på pengar väldigt ofta nuförtiden.. vafan jag sitter här och jobbar och det känns som att jag inte kommer få nånting alls, faaaaaan guuuuuud om du finns ge mig pengar.

Nå annars då? Joo livet rullar på, jag känner mig ganska glad men samtidigt lite confused =D heheee....
Nå sånt får man ju fan tåla. Och jag måste ju bara säga att tornedalen är ju så jävla fint på sommaren, igår gick jag och satu och promenrade lite på kvällen, vi gick på en lång grusväg och det var sådär muusigt, det var en såhär sluttning ner till vattnet och en bit ovanför vattnet så gick vi där på våran stig och myste, solen lyste så mysigt på kvällen och det var knott och blommor och fyfaan vad myysigt. Nu skumar jag som fan jag måste sluta så jag ids läsa det här nångång i framtiden utan att skämmas! :D



sådär mysigt kan livet kännas ibland =) plus lite mysigare.
over and out dudes.

6 nätter och fem dagar

kvar i pajala, sen är jag ledig en vecka och åker tillbaka igen fyfaan. Nå idag har vi försovit oss great för andra dagen på jobbet. Nå det var inte så farligt men efter våran försovning så råkade vi somna igen! hohoo satu asgarvar. Nå hoppas det går bättre imorgon, det här är ju faktiskt en ganska seriös sak, muhaha. fan vad jag skumar, jag har inget bättre för mig just nu så jag sitter här och skuumar. Nå idag har vi städat, och tvättat tvätt och vikt lakan och grejjer, herregud det känns som att vi inte gör något alls, nå satu är taggad på att promenera in till byn och sola lite soläirium, inte jag haha men satu vill vara hurtig och gå lite. nå nu har jag inget att skriva förutom att jag vill till haparanda hejdå.


Pajala....

Ja tjeeena! sitter och myser med satu, hon inspekterar och glor och fnissar och kliar sig i håret =) ja hon har ett sätt som bara jag förstår. Haha vi sitter och drar gamla rök skämt och satu undrar vad folk tror om vårt gamla "rök garv" haha, nu kör hon rök garvet. Jobbar till Söndag och jag vill redan hem, nå jag har ju iallafall ett skäl till att vela åka hem vettni.

Haha snasu frågade vad skälet var och hon får inget veta, skojjaaa! ;) nu skumar jag.
Nå nu ska jag berätta lite om min natt/morgon & dag..

Jag satt hemma på natten och hade svårt att sova, kollade satc och socialiserade på msn.. somnade kring sex på morgonen vaknade före mitt alarm på telefonen pågrund av en host attack, illa illa. Nå sen käkade jag en mega frulle och satt ute på altanen och chillade i solen. Sen hoppade jag i duschen sen kom nla och plockade upp mig och vi rullade mot pajala. trevligt, satu sov hela vägen och liisa mamma satt och hostade, jag lyssnade musik och pappa keskinen höll koll på vägen. Ja och nu sitter jag här med satu som sagt var! Vi har värmt lite bastu och sånna krejjer, Vi vill chilla men vi törs inte för vargen. Ikväll ska vi traska till byn och sööpa lite food så vi klarar oss :) nå nu ska vi koka kaffe och ta en rööke och drömma oss bort hade b!

fan vad emmy..

nå ja det är ju typiskt mig att sätta mig i såna här situationer, jag lyckas ju fan med allt! nå jag ska inte klaga.. Efter regn kommer solsken och efter solsken blir det fet storm.

Nå imorgon ska jag åka till Pajala och jobba, jobbar en vecka sen ska jag komma hem och börja om på nytt vettni! jag känner fan att jag inte vill, men jag är illa tvungen. Be till gud att datorn är där, för vad fan ska jag ta mig till om inte internet finns? Nå tur är så har jag med mig min Satu, faan tack tack tack!! Nå den här helgen/veckan har varit king som fan. Förra helgen var lite för vild så jag chillade en aning ihelg, fast det var midsommar och allt =)

Och idag har jag bara gjort det som jag planerat och sen har jag bara suttit här hemma och funderar över lite saker. Och nyss blev jag sugen på att se några avsnitt av satc :) tur att det finns. Ja och nu sitter jag här med hjärnan full av tankar och en massa shit men jag vet inte vad jag ska säga så so long!


mc jollan!

hej! gud vad mysigt allt känns just nu, å herregud. ja nu har jag sommarlov och sommarlovet började ju faktiskt ganska bra, jag minns inte hur mitt förra började så jag kan ju säga att det här var toppen till en del iallafall.
Just nu sitter jag hos mc martta och mc jollan och dricker oboy och in väntar tinttus. Jaa nu är träden gröna och det luktar sommar ute och allt känns ju bara king, faan vad jag älskar sommaren, det är verkligen den bästa års tiden.

Nå snart är det midsommarafton och jag har inga sådär riktigt fasta beslut på vad jag ska göra och vars jag ska befinna mig. Jag hoppas bara på att det ska vara fint väder! Martina har vinnarskalle, bara så ni vet! :D haha nå vi sitter här och lyssnar på radio och chillar som fan.

Snart börjar jag jobba också so here i come pajala, åhfyfan vad jobbigt det kommer bli :P nå så är det här i livet¨
Nå nu ska jag dricka coffee och snacka skit med märtti hade b!