riverside riverside river river river side motherfucker!!!

Dobodidoo just nu sitter jag hemma hos Erre och dricker lite med Pirre, Erre, Jens & Joppi :)

Fixade mig just klart och jag hoppas det blir skit kul idag!

Idag har jag vaknat ganska tidigt vid nio typ eller inte så tidigt men det är tidigt om man tänker på när jag brukar vakna. Men man måste ju börja vänja sig nu innan motherfucker skolan börjar ååå jag orkar inte vill bara chilla ett tag till! ;) och jag saknar cypern när jag hör riversiiiiiide dodododooo :D

miiu nu ska jag gå och vara social BYYYE!



så ser jag ut todäääy hahaoo!




hej :´)

Emmy liza

Jafian det är jag det hehee. satt just och funderade på den här sommarn och den har ju varit ganska kass om man får säga så! men sen slog det mig att jag har haft ganska kul det här året yee :) FAKTISKT jävligt kul.



den här bilden har inget med det här året att göra =D
dern är tagen förra sommarn och den sommaren var ju helt jävla över king!!!!!


hahaa den här dagen var rolig, eller kanske var det veckan :D


cypern
men något dök upp jag måste draaaaaaaaaaa

häst

jafifan vad jag är sugen på en häst! =) har kollat runt här ett bra tag lite då & då på hästar som jag kanske har skrivit i nått inlägg någon gång men ja här är iaf en som verkar rolig

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=378668


och så finns det en massa annat roligt som jag hittat :P nåå hästar är inget problem att hitta men stallplats är en annan femma.

Jeuu idag har jag bara spelat sims och sen drog jag ut med nette och pirre på lite äventyr :) och jaa jag for ju inte till magaluf och jaa jag hade helt enkelt inte lust eller lust och lust jag ville inte alltså ville verkligen inte !

äääh hejdååååooo

ajaj

aj

hufvudstaden

Ja0 nu är jag på arlanda och funderar på lite grejjer och saknar pirre. inatt innan vi skulle till kallax så bokstavligt talat började jag lipa kunde fan inte hålla mig :fff det kändes helt cp att tänka att man inte kommer ses på 3veckor :D alltså jaa fifan om man skulle kunna tänka på något annat för en sekund eller två så man kan ta det lite luuuungt!

Ja nå här går folk runt och stressar, pker kickboard och jaa sen ser jag folk som mässar mat på max här ovanför mig och jag äår skit hungrig såååå ska köpa en macka eller nått haha ciao!!!!


IMORRON magaluf bye!




♥ BÄST!

hejsan hoppsan

orkade inte börja tänka på nån fakking rubrik men hej! pirre sitter och kritiserar mig och nu börjar han fjäska om att jag ska föra filmen som vi har hyrt till cw :D

iallafall, ihelg har jag slarvat bort hela mitt liv och firat isso! :) det var kul... att firra isso alltså

Nåå i onsdags har jag slarvat bort min telefon min fiiina telefoooon :( och i lördags glömde jag väskan på sportis så nu kommer jag INTE IN I MIN LÄGENHET föränn imorgon..

Ja snart kommer mamma och jenny och Alvis<3 och hämtar mig :) vi ska till moster och sen ska dom på nå jävla affärer =) men ciao






isso 18år