Don't take life seriously, it is not permanent.

Yeeeee i love this shit! =)


Snart äre alanya prkl! I'm in turkey bitch! sitter hemma och chillar, helgen/veckan/sommaren har varit king. jag älskar livet p0ss ifall jag dör där borta.



Här ska jag ligga, dricka bira och lyssna på Israel Kamakawiwo'Ole - perkele regnbåge

satu the teini horo

Jag myser med snasu :)

we're right here so where the FUCK do you think you're goin'?

Da fakking ph neutral! det är en mega hemlisch! men jag och kilpidafuckingsnabelikonna ska söka och vi kommer komma in becuuz vi är bezt. Nu sitter jag här ensam :( poviva i handen och äter nå bajs, jag vill inte vara häär, jag vill ut och glida typ, som på smör eller ngt annat gött. men jag är en kuziråtta och jag måste dra till da school imorgon.

det är kaoz no.unou, yeees snart är det fucking alanya jätte skönt.

bye bye i know you love me xoxo snabeldazehazeldaze

pizzatime, tv1000 & emmy är bäst

perkele, nu är det pizzah it's special perkele! igår/idag, det var meningen att det skulle bli ös men det var mega chill istället, vi drack vin och öl rökte och låg på madrassen och kölla på när jonna kaosade =D

kaos is the shit, imorgon börjar skolan och det är kaoz.

Vissa tillbringade kvällen at tha office i sin ensamhet anar jag, andra cruisade moppe och mådde chill.
johhnieboy och emzo vaknade tidigt och somnade sent. det är bra!

glazzbåt, stjärnor & countdown

Morgon morgon, ikväll är det vino som gäller för min del & jönnaz del. För skolan börjar på Måndag och nu är det lördag... idagersch vaknade jag och jonna in my svett säng helt jävla svettiga sen åt vi frullzor drog til jonna rökte en cigg kollade i taket lyser stjärnorna. :) och så åt vi lunchersch.

p0ss

vin, skateboard & what a feeling! VÅTDRÄKT

Suveränt, allt är king som fan, ganska bra! den här veckan har varit bra som fan perkele.
Snart är det fredag och jag kan bara se framför mig hur helgen kommer att sluta! fiiini saatana.

Just nu sitter jag at stripsiz, han spelar gh och det är skuUUUUm på hög nivå. Idag har jag inte hunnit göra så mycket.
Träffat jÅnnna perkele, snackat skit och druckit lots of water!

Igår, det var punka på bilar, tingsrätten, vin, buddies, inga gardiner, skateboard, office, skuum, feeling, 6+10000+feeling=i love it. det låg stearin överallt, det var kallt och viiiii to da pii frös om näsan.

mer kommer jag inte ihåg, måste börja ha med mig anteckningsblocket :)


över and megaöut dudes PUSS!

/ Tha mastah

gardiner, cognac & bullshit

Morou! nu sitter jag här hemma och chillar, har sovit skönt som satan i min egna säng :)  i ett par timmar, sen ringde ztripz och väckte mig, fyfan vilken tur säger jag bara annars hade jag aldrig kommmit upp ur sängen! prkl och han stressade mig i onödan, nu har jag suttit här och väntat i ett par timmar men vad gör det, skadar inte mig fast jag har lite bååååååårinkki perkele!

Nå i förrgår/igår/idag har det varit skuumzor på hög nivå, nä men det har varit king :)
vi har druckit vin tagit morgon bärs i bastun, det har ösregnat och åskat, vi har ätit epple och byggt kojjor, druckit some könjersch!

P0sshej

tjackballe, vin & raketer

chaos,  imorse vaknade jag inte, det kallas konst, konst är också något som kan göras i en bastu...
dricka öl och umgås med tjoikka, pässi och ranskalainen. Sen drog vi till sese, jag tyckte det var myysigt :) vi myyste och snackade crapoU. Vi körde vattenskoter och Tarja-marja var med på en åktur med viktor, haha det såg roligt ut, sen drog vi nå mega skämt och sen körde jag och tjoikka hem to mah fammzorrrrr, vi chillade at the sofa, min faster var också där med hennes miäs.

Sen kom en virrpanna in at sammakko disco house in sese, letade efter tromsön hehehehehe
fakkauuur, snart är det sauna igen men jag funderar på att dra mig ur. Nå ikväll ska vi skjuta rakettispaghetti becuze of halounen! vi hyllar honom (y) sen ska vi maistella viiniä!

hihi älä kitize saatana, snart börjar da hoe school, hoho, jag har aldrig varit såhä osugen på att dra tillbaka till tha house of visdom...! nå niin kissanmuna hejdå!




Canada goose

tro det eller ej, det är den 18:e augusti och jag har på mig min parkas... jag gick hem inatt någongång och började skuuma, käkade macka, letade efter sladdar, spel och gitarr.. då var han där, min gås :) nå det var kallt ute så jag tog på den och nu är det skit stor sol och vädret är tipp topp! p0ss p0ss

2 månader

blir Alva idag, nu sitter hon och jag här och chillar framför datorn medans Jenny packar. hon sitter här och lyssnar på musik och ser på när jag sitter vid datorn. hon sprattlar och håller på, snart börar hon lipa men jag ska byta låt för hon blir tyst varje gång man byter låt, young folks diggade hon.

Jafyfan, snart ska jag börja dra mig till the ultimate rezebyrå, fixa lite grejjer ännu så slipper jag gör det sen.
aa, idag J ska vi dra på uppdrag, ska fan fylla på mitt kort så jag kan bäörja ringa igen, heheeee, har levt på mina gratis meze i snart ett år-

btw, lena olofsson ringde mig nyss, frågade eftter nån random tant, haha, det är alltid någon som ringer fel till mig.
ja, och jag hittade min Lancome, prkl prkl prkl vad braaooo!

World, hold on...

Jafifan, livet hinner ikapp mig så det är bäst jag börjar springa.

Snart börjar skolan och det är inte alls hyvä! nono, men den 30:e åker jag till Turkiet, Alanya =) chill som satan. jag ska bara ta det lungt och ligga på stranden med en bira i handen, inte bry mig om ett skit, bara ligga där och schteeka, åka båt och partajja med Mr.K...

1problem, hur fan ska vi kirra skjuts till Antalya när vi ska flyga hem? jag kommer aldrig ha kvar pengar till något sånt. satana. Nå vafan, jag har haft ett megafatass chill hoe sommarlov, fyfan vad jag diggar den här sommaren :) ohlordi mårdi vad det har varit chillersch.

Yeee, nu sitter jag bara hemma och ugglar atm. Ska se vad den här natten har för ejventyr att bjuda på... har hänt rätt så mycket redan: blivit jagad av hells angels, sett en mommo i diket, när skenet bedrar. tyrkis peber, kaoz, rööki, och fraku paita.


över and öut mah fans!

Satu Keskinen

Wow vilken kvinna alltså, jag satt här och lyssnade på Sophia somajo - i-rony :D jag får dig på minnet satu, ojoj, alla våra fyllohullugrejjer allt chill och allt som vi har gjort =) ojoj påminner om vintern, vad vore en vinter utan dig alltså <3




MY LÅÅRD!

Våra vardagsliv styrs av normer och regler.

hehehee, vafan? Hell no, jag är en retard. avisst asså

tjenamors, jag sitter hemma, har skit tråkigt, snart börjar alla sova och jag kommer sitta här som nå kokhowra och göra - Inte ett skit. Men ja ä int bitter, jag är van, härdad jag är en muskelkvinna! ja, idag har jag sovit mycket länge och för bra... vaknade halv sex på kvällen, slängde i mig lite mat och drog till jonna

i stan hände det inte så mycket vi promenerade lite med nikki sixx! wööu, sen drog jag till mårten och tog en cigg, ja sen drog jag och promenerade med jonna, vi såg inte så mycket. Vi såg misstänkt folk, vi såg bögar, fontäner, peddo-van's och en massa jävla skumerz.

Solen? vars har solen tagit vägen mina fans? tycker inte ni om zooulen? fan jag vill glida vattenskoter på det storablå. fan vad skönt, först är man hemma i happsi och svettas sen drar man bara till sese och svalkar sig med skojtern, fan vad härligt.
Synd att sommaren håller på att ta slut. fan vad ledsen jag blir. katastrofalt.

Nå igår var ju en kaozer dag, jag minns inte så mycket, eller jo nu kom jag på... jag var med Emilia och Karhu KÅÅ, har inte umgåts med dom på länge, och hanna är hemkommen från stockholm :) träffade henne också lite fourt.
Sen drog jag till mr.Halonen www.hemloz.blogg.se :) skumade med honom hela natten/morgonen och idag har jag inte hört ett kusi av honom :D så vafan, adios .

Haparanda...

alltså vad bor det för jävla pissråttor här igentligen? fyfan, fyfaaaaaaaan! jag vill gå klart den där jävla skolan fort som fan och bara dra härifrån, fast det här känns verkligen bara såhär förjävligt just för tillfället. Men alla är ju så jävla bööuhhöhähä här.
Och kom ihåg mina kära; lita aldrig på någon. Mm-mm no, no!








Puss på emmy / J;)

Yeeah nu äre så att jag sitter och nöter härP emmy är pretty sööööt!!!;P nog är hon lite små full också vi har haft grymt kul idag har kört vattenskoter! ;P NICE SOM FAAAAAAAAN!!!!! fyfan man kan inte gå bättre väckning än va jag fick igår förfan jag sov til 4 på eftermiddagen  hem telefonen ringde flera gånger men jag orkade inte svara, Sen knacka de på dörren så öppna jag där står emmy med sötviktor och bara kliver in och säger JAG HA KÖPT ÖÖÖL ÅT DIG NU SKA VI DRA OCH KÖRA VATTENSKOTER SEN SUUUUPAAA!!!! YEAH har aldrig haft bätte väckning emmy är king !
PUSS PÅRE!!!!! <3
/ J ;D

Juodaan viinaa!

http://www.youtube.com/watch?v=quLFDSzP0LI

this is for you trähezt!

iltaa, jag sitter hemma, är mätt och belåt´n, det är ganska skönt så vad göre för något?
jafifan sitter här och funderar lite över det här såkallade "LIVET". jo vafan, det finns ingen mening med livet utan man ska göra vadfan man känner för och det är precis det som orsakar den här kaosen som finns bland oss människor konstant! hur kul är det med kaos? jo man tycker inte om den från början, men sen glömmer man det och skrattar åt det, men sen kommer den där nya kaosen och så fortsätter det så hela tiden.

Så kaos? vad fan vill du mig? heheee, alltså man gör allt vad man vill att det ska bli till? men varför fan väljer man kaos då? jo för att man tycker om öl och kaos? nä inte kaos men jag tycker om trähästar, och jag hatar män.
dom är inte snälla :(

nej nej, män är konstiga typer som lever i en helt jävla annan värld än vad vi kvinnor gör, men somsagt männsikan har en frivilja och vi är fan dumma i huvudet vi människor. så alla ni där ute med snopp, var snälla mot oss kvinnor så är vi snälla mot er :) vizzt JONNA!?

okej, och jag har lovat min vän treehezt att skriva om kärlek...
 
ojjoj det här blir inte lätt, kärlek är svårt, väääldigt komplicerat och oförståeligt.
så det här kommer inte sluta bra, när fan slutar kärleken bra? aldrig man måste alltid skiljas åt på något jävla sätt och det är alltid någon som fäller en eller två tårar? men min jävla åsikt är king om fan. Kärlek= man är kär, yeah det pirrar lite i magen och man gråter lite då&då, man bråkar, super och slåss. har lite mys och så skiljs man typ åt. alltså vem fan tror att det finns en perfekt jävla soulmate där ute? alltså fan vilket jävla bullshit.

livet är sånt här och det får man fan leva med, orkar man inte med det finns det bara en sak att göra och det är ju inte så svårt att gissa.


så eller så får man stå ut med det hela och försöka se det från den ljusa sidan.



Nå torsdag-fredag & lördag:

torsdag, ja då var jag på luleåkalaset, det sög ultimatum kuk haha, det var chill till en början. vi kollade skaburbian och chillade som fan bland allt folk, sen kom jonnersh på kvällen =D vi sprang runt på området och kaosade sen så åkte jag och lina hem med nattbussen efter att jonna bestämt sig för att dra sig mot happsi. och det var satans trångt på bussen alltså HOHO! jag fick fan stå typ hela vägen med mina jävla 500cm klackar! fitta vad jobbigt det var.

Fredag, vaknade upp i syrrans mega sköna säng, lina hade redan vaknat typ fyra timmar före mig, haha hon hade städat och diskat och en massa! :D hehe nå sen drog vi till stan köpte kläder, klagade, hade dålig syn och sen tog vi bussen hem. Jo kvällen slutade med otroligt dåligt krök hahaha! voi jumalauta

lördag, kröööuke med jonna =D finns inget mer att säga än att ja joooo fan pde fyllde arton år grattis peezzuuuuu!
ja så jag var hemma hos honom också, och nu är min hjärna helt jävla tom så nu ska jag sluta skriva i den här paska bloggen! hheeheheeheh puss pusss sommaren är snart slut och jag SKA TILL FREVISÖÖÖÖÖREN IMORGON punktslut

massage & horror movie.

MÅRÅ poro. nu zitter vi och chillar hos yoman, han masserar jonna och lina messar med t-bone.
jag själv är bäst ofc! cvad annars? yeah, luleåkalaset sög snöppz, jonna & emmy tha mastaaHH kaosade som fan och lina kollade på. Ikväll vill jag spela fotboll men ingen annan har lust tyvärr. Och min fagra hårrem är helt förstörd, fan jag måste till frisu nuu, men jag orkar aldrig beställa tid, nu blev det lite sådär btw men jag kom bara på det när mitt hår är ivägen. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS½