early

jag sitter här på min skinnklädda stol och ser över åkergatans vyer och hör hur erre sprättar upp tyg och det osar plättar i hela köket och så vill jag bara säga hur underbar våren är.

jag hatar verkligen vintern fyfan, låt den aldrig mer komma tillbaka, men det är bara att inse......fyfan maste säkert lida igenom 80st till.  det var bara det jag ville säga.hej!Hello!

sitter hemma och kollar ut på vädret och har lite småångest över att jag sitter inne framför datorn.

Nå igår var vi och firade tina som fyllde 20:) det var skojjigt vi drog på sport baren sen och jag hade fan den där hääärliga jävla vårkänslan, fan vad underbart!


jag har haft en liten spekulation kring dessa 20 åringar... fan vilken stooor skildnad det är på dom... man borde ha flyttat hemifrån och allt sånt men vissa har det ju lite svårare än andra pga olika anledningar. men det är fan illa om man inte bryr sig och bara förväntar sig att morsan fixar allt...fyfan. det kanske låter elakt men jag ville bara påpeka skildnaden och hur stor den kan vara på olika människor i samma ålder. men alla gör på sitt sätt.
Men jag är nöjd över mina 20+:are och tycker lite synd om dom andra :) grattis Tina  PUSS!Highwayman!

TJA!

åt just frukost efter att jag städat här lite i läggan :) typ dammtroka och fixa och trixa..
Har börjat käka gröt på morgonen och det är fan ingen höjdare men idag tesatde jag med bär i och det
gick fan att äta tur det...

Idag funderar jag också på om man ska till stugan en sväng och chilla och senare ikväll blir det att fira T :)
jao vet inte riktigt vad jag ska ha på mig förutom min nya BH :) hihiiii riktigt fiiiiiin älskar den.
det är en likadan jag har men den här bilden är från gooooogle så ni veeet


Hejdo :)

2school4cool

Mohaha, not! Har haft prov idag gick nog bra, praktiskmarknadsflring B var dee jao ett prov övertökat iallafall.

igår var jag och erre och promenerade i riekkola med alice hon ba spurtade där så vi fick kuta efter henne :) mhihi sen senare kollade vi film med jens erre öhman och belle... sen drog jag hem och kollade DH eftersom att jag kollat hela sex and the city nu, fifan livet är över har ingen ordentlig syssla innan jag ska sova.

Jao och i förrgår var vi i erres stuga med skoter och grillade och chillade snackade skit :) det var jag,jens, öhman erre och alice såklart! fifan, riktigt fint vårväder ÄLSKAR DET! wöööö

men nu ska jag dra till religionen hoppas vi får tillbaka våra PROOV!adios amigosssssss............

Senaste inläggen