It's gonna take a lot to drag me away from you

Hej, fyfan säger jag bara... what a day, jag steg upp sent så ringde jag allzorballe vi drog till lei hon jag, marie och jonas, efter det plockade vi upp mathilda och drog till keminmaa och sen till kemi, och vi har skämt ut oss hela jävla dagen där borta i finkko och jag inhandlade ett par skor också.
man kan ha roligt nykter också! hell yeah, nykterist?

Nå den här dagen har varit helt töppen förutom att ld resenärerna drog och jag hann ta ett ruskit seriöst farväl av dom på ica parkeringen... säääd

Mjaa, nå hoppas att allt kåår fint där krappar. Och jag har varit på bio idag också, den söööög balle, fyfan vad ovärt. Mjaa sen har vi letat efter salmis negern och sen gjorde vi något annat också. minns inte riktigt allt men det känns som att den här dagen är den roligaste jag haft på länge som jag kanske skrev nyss, men jag är skitzoou maan! det är fan sant, ena stunden kan allt vara huuur jävla fint som helst och den andra stunden kan jag sitta med gråten i halsen och ja musik gör mig fan ledsen som toto - africa eller ledsen och ledsen men vittu man börjar tänka så mycket hehee. nu skyyyymar jag 2 much så so long smell ya later mother fuckers!


Sick...

som satan, yee jag kände något väldigt konstigt igår, typ ruskit yr och allt sådär icke fylle yr så här sitter jag och jag är fan sjuk! suck on it vittuuuuuu! :@


Bittersweet symphony

Stömmar sej ut ur mina högtalare, medans jag avnjuter mitt godis ;) åt precis också en bacon & broccolipaj gott som tyysan...Ja minä kära, snart är det fredag ungefär 10 minuter kvar eller den är säkert tolv när jag publicerar inlägget, eller ja det beror helt på vad jag ska skriva eller hur mycket tid jag orkar lägga ner på min skit blogg som innehåller en massa skuuum. Nå ja jag kan ju tala om för er my biggest fans att imorgon ska jag svepa några kalla tillsammans med mina gammla vänner :) det var så länge sen jag umgicks med dom så nu ska vi rädda världen återigen med våra pils.

Idag har inte hänt så mycket, jag har varit på ica, köpte en bok som heter diamanter är för evigt, som Marilyn Monroe sa en gång i tiden och gjorde en låt också som hette så tror jag =D sen chillade jag med grabbarna och sen drog jag till stan med min räcer moppe och umgicks. och nu är jag här... Jo jag har varit i skolan också men det sög så jag orkar inte börja berätta om det. Nåå se här klockan är nu 23:51 och jag har redan tappat lusten att skriva så nu ska jag äta godis och läsa lite i min boooook, smell ya later fans!





xofukingxo
Emmy fnellt

If it's all i ever do, I would give my heart to you

BUUUULLSHIAT!

Lassepiika

That's my new name!

Hello everybooody... yeeee rock your boooody yeaaaaah.

tjena mors. Jag kom just hem från skolan för det var så ochill där, det var äcklig mat och jag var skit trött, jag har fan sovit för mycket... joo och det är för att jag kom hem så
jävla tidigt igår och så märkte jag att jag var skit sugen på att skriva blogg, well så jag börjae skriva ruskit mycket och allt blev bra för engångsskull men så slutade mitt jävla internet funka och jag tänkte vänta framför datorn och se om det började funka igen men icke sa nicke, jag somnade vid datorn typ halv 12 och vaknade 10 över 3 på natten, haha snacka om cp position jag har sovit i ihan hullua hommaa. och nu när jag började skriva nyss så hade jag skrivit ungefär så här mycket så råkade jag på något sätt markera all text och sudda bort allt fucking CRAP!


Nå ikväll är jag skit sugen på att mysa som satan, så jag ska tända vartenda jävla stearin ljus jag har här i mitt rum, släcka alla lampor och ligga under mitt täcke och fundera på en massa saker.

pusshej smell ya later













Hehee bjöd på lite PIXXXX också!

Auschwitz Anne...

hoho

fuck!

hohooo i huvvet! jag blir galen snaart, jag hatar när man är heelt jevla confused. man ger och får falska förhoppningar om allt möjligt här i livet, och alla blir bara besvikna vad man än gör so to all the people in the wööörld that's life!


Hej mina fanz, jag har haft en helt hullu night/dag, eller hullu och hullu vähän erinlainen :) det diggar vi :P fan nu har jag bestämt mig för att jag ska bli helt jävla haikkari på finska! jag ska bli mega finni, jag måste lära mig det, eller bli bättre och sen ska jag satan snacka tyska och spanska :)puss hej orkar inte skriva mer.

boooogie!

Hejsan höppsan gött folk! jag sitter här och äter kall pizzaaaaah! gött, det är typ den enda jag ätit idag.. hohooo helgen var bra och allt är sådär små king! nu ska jag plugga hejz!

smugglarkungen^^

Moro! today is the day... vi dricker öl och chillar at jebe-älgetstråk. idag har jag varit i skolan, dom andra har gjort i princip allt från a-ö... vi haR spelat hora, me ollaan ammuttu harpuunalla pikkulintuja ja oravia ammeessaa...jag har druckit öl i min bastu idag... chill spelade spel på min telefon, osv... min moppe är svart. i will not die. grön damm vippa.

I've never prayed, but tonigt I'm on my knees for you

G'mbo måmbou! jag har såå trååkigt, och jag vet inte vars allt folk har tagit vägen, maybe I'm the last. Jag kommer bli en legend... jag tror det, faktiskt så gör jag det på riktigt, jag kommer vinna öl hävar tävlingen eller så kommer jag göra något annat väldigt stort.

Idag har jag varit i skolan, det var svin jobbigt jag höll på att dö. Jag somnade på sista lektionen för jag kunde fan inte hålla mig vaken, hur jag än försökte så gick det inte. det var katastrof, men det är såå jäävla skönt att sova i skolan, det är en sån där sova atmosfär :) gilla!

jag är cp!
det stämmer ju såklart inte, men jag är heeelt könstig idag. har aldrig haft en såhär skumig dag, och nu när jag är såhär skumig är det inte alls bra att jag är själv. Det kan gå illa, mycket dåååligt.

Och jo nu när jag har såhär fullt schema på helgen så ska syrran såklart komma. ALLTID när jag har en massa kul på g.

jag är så jävla rastlös och ensam! hohooooo where the fuck is everybody?
man blir fan ledsen när man är själv :(



Julia, jag & Jeppe i Alanya :)


alanya svett!

MORO!

Emmy Liza Caroline Wikman Fält

Fyller 18 år om 128 dagar, född den 21 januari 1992

Spar den här födelsedagen som en påminnelseUpplysningGrattaHyllningstalBlommorPresenter

Namn

Förnamn: Emmy Liza Caroline
Tilltalsnamn: Emmy
Efternamn: Wikman Fält

Adress

Postort: Haparanda
Fullständig adress visas endast för inloggade medlemmar!

Ålder och födelseinformation

Ålder: 17 år, 7 månader och 25 dagar
Född för antal dagar sedan: 6 447 dagar
Född på vilken veckodag: Tisdag

Stjärntecken

Stjärntecken: Vattumannen

Kinesisk Astrologi

Födelseår: 4689 (enligt månkalendern)
Element: Metall
Djur: Get

Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

2000 = Fredag
2001 = Söndag
2002 = Måndag
2003 = Tisdag
2004 = Onsdag
2005 = Fredag
2006 = Lördag
2007 = Söndag
2008 = Måndag
2009 = Onsdag
2010 = Torsdag
2011 = Fredag
2012 = Lördag
2013 = Måndag
2014 = Tisdag
2015 = Onsdag
2016 = Torsdag
2017 = Lördag
2018 = Söndag
2019 = Måndag

Kändisar som fyller år på samma dag

Emma Lee Bunton, Engelsk sångerska
Geena Davis, Amerikansk skådespelerska
Hanna Hedlund, Artist
Jack Nicklaus, Amerikansk golflegendar
Linda Rosing, Modell
Mikael Arvidsson, Bandyspelare

pubisost!

hello my fans! I'm stepping around in the desert of joy and I löööve school.

Det är en chill dag idag, jag hade en strålande morgon i skolan. När skolan tog slyt så for jag till älget och chillade. Äter brownies lite då&då det är gött, och jag har tvättat lite tvätt. Igår åt jag ost... jag fick pubis hår i osten, fyfan vad jag höll på att spyyyy!

the ugly thruth

hej mina kära vänner.

just nu sitter jag hemma på min säng och myser med en filt, tända ljus och ett glas mjölk.
jag har varit i skolan, det var tråkigt men det finns bright times där med :) hihiii.

När jag kom hem eller hem och hem jag drog till älgers dirr efter skolan och chillade med lite baguetter. Vi kollade gossip girl och muuste...

Sen gick jag hem, ryöstin och drog till mallan och hämtade henne och nÅra. sen cyklade vi till k0ben och kollade hockey... jag har inte kollat hockey på svin länge. Inte ens på tv. nå well well.
 
Jag kom på en sak när jag satt här i min ensamhet. och det jag kom på var att jag inte har varit själv på skit länge, jag har alltid varit ute någonstans på vift och sen kommit hem och typ däckat på engång, så nu har jag suttit här och köpplat av som satan och kom på en massa saker som jag aldrig brukar hinna tänka på när jag umgås med folk.. hoho, jag har tänkt på saker som skulle få plats på typ 7000 A4 blad. med andra ord, allt mellan himmel och jord. fyfan, man får typ humörsvägningar när man sitter och tänker på en massa saker, så jag kom på att jag ska sitta och tänka igenom en massa saker max 1 gång per månad, annars kommer jag ju dö.
jag kommer börja gråta, skratta, skrika och bli sur. '

och påtal om det (sur), jag har tappat mitt sista turkiska cigarett paket i skolan och det är nån jävla mögelklump som har norpat den på ungefär två minutes tid. jeevlar.

och joo, jag har set drömmarnas man fifan. cya suun!

buenos dias

hey ho, nu ligger jag här med den här paska laptopen och filosofierar och läser spanska och bloggar samtidigt, wöu jag är så bra!

yee, Hablo un poco españä :)

idag är det en väldigt blåsig dag och jag har haft sóvmorgon och det var skönt som fan. hehee, det känns konstigt att vara ensam såhär sent på dygnet, jag diggar sällskap =D det är kul. Och jag är riktigt jävla sugen på en egen lägenhet för jag har inge lust kvar att bo här nåmer, tänk att få bo där och mysa och dricka lite öl då&då utan att någon ska klaga eller sånnakrejjer, göra exakt vad man vill för mat och stiga upp hur sent man vill, och ingen blir sur om man råkar förzoova sig till skolan...  that's my dream.


well well, idag är det onsdag och jag har bara chillat :) snart är det helg och fyfan vad jag längtar.
det är helt jävla insane. och joo jag vill utomlands igen, det var såå jäävla chill ska jag säga er. take me there.


Adios, si hasta viego dudes!

pigwhore

You did WHAT?

shut up, hej hej, wassap? ikväll ska vi se film, kingkong cool...

ladies my name is ööööörl snart är det fredag och jag längtar som fan, ska få dricka finska bärsen perkele. Nå idag har jag varit in da school men sen leftade jag becuz im 2cool4school baby! sen drog jag på soläirum och sen till ikea ikano och sen utan skor till m.-lundaz chillade som fan med vinden.

pusshej!

Bra feeling!

Hejhöpp! koulu is the shit. sitter och chillar med snasu här och vi svettas som fan, snart är det rööki time and everything is perfect today! hoho, jag älskar när det är såhär king. Snaudi lähtee arabiaan tomorrow :) dadaaadidadooo! det enda som suger är skolan här i livet, och lite andra små saker men alla vet att det ordnar sig för eller senare, men nu ska jag dra ner och langa lite cigg åt jämähäkki och wingpong! chaooooooooo bellaz





lalaaaa, dadaaa in the fakking mega summahtime,btw så var turkki härligt som fan =)