Kun katsoit minuun!

PLAYA DE INGLÈS! yes baby here i come, ska snart fööna håret lite och så kanske jag sminkar mig lite (: heheee vi är framme ikväll vid tio om jag har rätt, fufaan de är party!
Jenny och alva har också kommit hit igår och mommo är också och hälsar på =)

jauu den här gången har jag med mig en fungerande kamera så det blir bilder... jävla i turkiet gick min kamera sönder :/ och christian är seg på att skicka bilderna  heheee :P nååjaauuu nu ska jag packa lite osv hejdå!



extravaganta, oklanderliga!

hej, jag är hos emma, vi ser på tv hon leverear. idag ska jag till snårkki och kolla film med gunnars favorit alexandra :) vi får ju se vad det blir för film...

idag slutade skolan skit tidigt, fan vad skönt. snart åker jag, endast två dagar kvar, fyfasiken, resväskan är packad och klar :) hehee och jag måste fixa ett id kort och ett nytt pass när jag kommer hem. snart ska jag ringa till gunnar eller inom en snar framtid och beställa en tid så jag kan kööööra heheee! 


OMG she's so stupid!

oh yes she is!

go kväll! jag sitter hemma :) har varit på b-mässan hehee åt mandarin och godis. kom hem så kollade jag lite Ugly betty och sen blev det DH! älskar fan det programmet. yes och jag kom fram till att jag ska lära mig använda photoshop =) det verkar sköööööj sen vare nå annat, jo jag har värsta grejjen som jag måste berätta åt en persooon fysatan alltså! kommer bli spännande att se hur personen reagerar...

jeuu, snart åker jag iväääg, ska bli skönt att komma bort lite. yes snart är det jul och jag längtar efter min juuulklapp! over and öööööut




PEACE!






åååååååh :) alva och eddie, herreguuuud ÄLSKAR den här bilden
hehe snodde den av jennuuuu

when i get older, i will be stronger (:

Oooooooooh! lalaaa, jag kom just hem, har varit i skolan sen var jag hos marie en sväng med jonna :) sen drog jag till fammzzo och drack mjöl och kollade på gamla foton! och idag har jag vaccinerat mig mot possuflunssa! (y) yes sir, nu är det endast tre dagar kvar enligt maries beräkningar :) men med mina är det 4 dagar kvar. hoho idag höll jag på att dö i skolan också HAHAHA ;)

yes sir, ikväll äre mässa på skolan och jag ska dit för jag har inget annat vettigt för mig...
och vad mer ska jag berätta. japps snart äre jul, inte för att jg längtar nå speciellt mycke eller sååååu men jag vill ha en KAMERA! så tåmten ge mig en kamera.
snart är det nyår och det betyder att jag snart är arton ååår -.- rooligt.


HEJDÅ :)  




ballerina skor på kuben :) det är grejjer det...

bloody sunday

gomorgon! jag är fan vaaken! och mari har varit uppe med tuppen. idag blir det hockey och jag ska fan käka något gott snart, är så jävla hungrig! och hurt mallan ska eller kanske är på gymm1 och gymmar! faan tare lungt det är söndag. yes nu är det sex dagar kvar tills vi åker :) fan vad nice det ska bliii! hoppas vi har bra väder osv och att drinkarna är GODA OCH BILLIGAAA!!!!! yeeeeee

''

bloody sunday

gomorgon! jag är fan vaaken! och mari har varit uppe med tuppen. idag blir det hockey och jag ska fan käka något gott snart, är så jävla hungrig! och hurt mallan ska eller kanske är på gymm1 och gymmar! faan tare lungt det är söndag. yes nu är det sex dagar kvar tills vi åker :) fan vad nice det ska bliii! hoppas vi har bra väder osv och att drinkarna är GODA OCH BILLIGAAA!!!!! yeeeeee

''

this is the way

wauu, allt känns ju så jävla underbart en lördag morgon!


Idag känns som en bra dag! :) faktiskt, helt på riktigt, hohoo såna bra vibrationer redan nu :)
yes! jag ska snart gå och duscha och se vad som händer sen, ska sminka mig och klää på mig heheeee sånt man gör efter duschen, undra om man skulle lägga på bastun också? det kan nog vara ganska skönt.

Joooooo, fan vad det regnade igår man blev så jävla less, man såg ut som en jeeffllaaaaa blöööt hynd hejdå!


epple i ljusdaal! :)




fiorella


coolazte katten i tårnedalen malajni!



gymm1

hohooo, jag sitter i fiket och surfar med linas dat0r! jag har fan varit på gymmet i morse kl sex.....whooooo vem är bäst? emmy såklart. idag vet jag inte vad jag ska göra typ chilla... lina är nervös över söndag hon ska till kommunhuset. hon bli lucia :) hehe ni rösta om ni vill.

Idag så kommer skolan vara tråkig, marie har nationella prov och jag har tråkiga lektioner och det är ganska god mat det är bra iallafall. Yes sir. Förresten så var jag på naturkunskapen nyss, det var skit c00ult vi labbadeH!

Igår var jag på bandyn dom vann med 6-4 :) sen har jag ätit banan och fil med kanel och sovit.
yes, och dh var igår också.Hohooo jenny har fin lugg säger satu sådär mitt i allt.

Läkerol makes people poop! det är grejjt. yes, jag har inget mer att säga förutom att du är en idiot din jävla hora

PUSSheeeeyy!


no name no shame

Lina hälsar läs min blogg: Liinukka.blogg.se

aah.mmmmm

hoho, dricker öl och rapar med emmzaaa :P vi vet inte vad vi ska göra, hoppas det blir skojråå! annars så har jag kollat film med mari och ätit pizza med alva :)

vie mut minne vaan!

yeaaaah i tell ya that baby! idag har jag varit hos frisu päärooli och fixat håret, ser ut som en finne bruuuud mohahaa! whatever det växer osv.. sen vare bandy dirr efter var med paue, malin, soBBE och marie! sen efter det for jag och lille marre och hyrde film på shell den sög och sen for jag hem! PYSSHEJ!


vilka tider! :D


emmy!

wau wauuuu, ohlalaaaa

Mmmm--mmmm mmm-åndag! oh älskar måndagar hehee, snart är det helg och jag ska fan göra något kul =) hoppas det blir nå riktigt jävla kul då. nåjoooou idag har jag kollat harry pottaH med marie och vi har vart till jala osv :D puss hej

running with elizaaaa!!!

mm you better run vittu!

sitter hemma och är sååååå jävla lättad fyfaaan alltså, ni fattar inte :D

21 guns

HEHEEEJ jag chillar at the office med brydarna! :D hihiiii alle sa emmy vill du öppna! hoppes det blir king ikväll, känns som det iaf :) pusshej

Emmy!

Gudaauug, jag kom hem för ett tag sen! sitter och chillar och tänkte precis på att det är inte länge tills jag fyller arton! FAAAAN vad jag läängtar alltså..yeee för er som inte vet så fyller jag år den 21 JANUARI! yee, då äre krök som gäller och försöka ta körkort så man kan ta sig runt i sverige lite :)

Idag har jag varit i skouulan, det var världens uönördigaste daag! hatar fan skolan, fan det är långt kvar tills jag tar studenten! haha om jag ens kommer ta den förfan, man vet ju aldrig, men jag ska nog försöka :) jeyyy, vill ha helg också skulle sitta fint som faaan.... yee och syrran, simon och allu åkte till Luleå nyss, och snart ska jag till staaaden så pusssssss på er!










OH BOOOOOYYYY!

tjolahopp. jag sitter hemma ska snart till stauden, gjorde just min småföretagande skit grej klar!
yeey och jag kom just på att jag vill alltid göra det som är förbjuidet, alltså det låter lite fel men hmm hur sak man förklara...typ etiskt fel? haha joo jag tror att jag menar rätt nu... men jag har ju fan bevisat det nu HAHAAA! oherreguud emmy, jag ska fan försöka att inte göra något dumt, och ignorera denna KÄNSLA! hoh, vad skulle inte folk trooo muhahahaa. helvete nå gränser måste man ju haahahaaaaaa faaan vad jag skuuumar! hoho ingen kommer förstå ett skit men jao byebya

pyss ;)

fy skäms!

heheeej everybooody! kom hem från stan för ett tag sen, har chillat hos marre på nygatn'. Vi har kollat film och ätit chips fyfan ätit på lei och shell! det är fan hemskt vad vii äääääter!
Hela jevla tiiden... och sen kom syrran och hämtade mig och vi cruizade en stund sen kom vi hit. Jonna ringde också och vi snacka en massa KUUUUL! HAHAHAAHAAA! hoho, ni hade fan velat höra..

Helgen var ju galant diamant! HAHA NOOOT! fyfan, men den hade sina goda stunder också... hoho... nu ska jag fan lugna ner mig och hålla en låg profiil MUAHAHAAA mufasaaaaa! marie var c00last på krogen igår, peace margot! amen iallafall pyss heeeeeej