vem vet inte du, vem vet inte jag!

Ödet, eller bara slumpen? joo en saga för god för att vara sann! Mhm vi vet inget idag. fan vad hjag skuuumar.. men jag satt här och kände mig sugen på att se i framtiden eller något, tänk hur king..  men jag vet inte om jag skulle velat om jag fått, se i framtiden alltså. Vem vet inte du, vem vet inte jag.
Nåå jag hoppas att allt kommer gå priima :D

Idag har jag nästan fått fiska, vi satt vid vattnet i nikkala och hade en fin brasa och drack oboy. Nåå sen har jag varit på ikea tidigare och nyss kom jag från en döds resa. Emilia är galen, eller snarare alla djur som hoppar fram på vägen och har hitsari fiilis :D Nåå nu är sommaren på väg också, det är grönt och skönt här och hoppas jag får en fin fiin sommar :) jag ska fan be varje natt innan jag går och lägger mig! ska fan notera.. nå vi höres hejdååu.

you only see

Halåå, halåå nå vad ska jag börja med? Jo jag tror att jag håller på att bli galen eller något och det här är inte roligt.. fyfan säger jag bara. nå en låt som är skön att lyssna på när man är på gång att bli graaazy är Madonna - frozen.
nå vafan jag ska inte gå in på det så mycket för ingen förstår min craziness ändå.

Idag onsdag, var halv dag i skolan.. sköönt =) och sen har jag chillat hemma med några timmars sömn sen ringer det i luren och dj snasu är på g och grilla, såå jag sträckte på mig lite och drog to the big city. Nå satu grillade en hamppari åt mig och sen var jag glad igen. Varade i tio minuter så fick jag och miss satu ngt agrodamp om vem som vet mest! ja fyfan en applåd för oss! ( vi slog inte ihjäl varann )
Nåå sen for vi och cyklade sen drog jag med miss martta till marielund hon skulle vara barnvakt, såå varför inte ta samma väg hem när hon ändå skulle hit till marran. Nåå sen satt jag och chillade med marttis :) treevlig tyyp.
och nu sitter jag här och försöker muntra upp mig med lite scatman's world haha och det funkar.
Nåå och någon är ute och fiskar och jag är skit sugen, haha jag brukar inte vara sugen på att fiska så ofta och nu är jag helt plötsligt jeffla suugen. jaa nu kommer det lite slimi jimi och jag ska njuuta hejdå så länge!HAHA isn't she lovely? MUAHAHA... skuum

skog, stenar och regn.

hello, just nu sitter jag hemma och funderar lite över helgen som just ska passera och bli till en måndag.
Den var ok, faktiskt lite annorlunda.

Jag har varit i Pajala med Satu, Anton, Taru & Henkka, vi har grillat gooud mat kollat hockey och bastat även träffat lite släkt. Det var great, jag har inte varit i pajala sen förra sommaren, eller jo var där på sportlovet typ i 30 min men det räknas inte. Nå när vi kom hem från våran trip så chillade jag hemma och åt halstrad sik ( SIIIIIIKA ) och dpp i kopp haha, det har jag inte ätit på länge.

Nå sen drog jag mig ut i kvällens kalla regn och bosatte mig i den stora stenbyggnaden och kollade en film som hette pojken i randig pyjamas och jag tror att den där filmen är den hemskaste jag sett, och jag kan bara förstå hur bra boken är med alla känslor och tankar som man inte kan se i filmen. Nåväl tårar och regn är en ganska bra kombination. Och sen är jag verkligen nyfiken på hur det har gått för stug gänget! :D men jag tror att dom har haft det super muuusigt!

yeah, idag har jag varit hos min mormor för det är morsdag i finland. Efter det kom jag hem och sen drog jag och åkte inlines och drog årets första vurpa! men nu ska jag lyssna på en låt sen ska jag i sängen och se tv hade king hejdå!

so fucking goood!

hej alla! nå helvetti vad jag mår bra, det här är helt fantastiskt! åfyfan det lyssnas på en jävla massa bra musik och eftermiddags solen lyser så där mysigt :) wöu det här är en helt underbar dag finns inte så mycket mer att säga!