You are wrong, fucked, and overrated!

så sant!

Nå tjena, idag är ju en helt vanlig seg tråkigt söndag. Igår var jag på sportbaren det var hur kul som helst! =) träffade mycket folk osv, sen drog jag iväg och skumade någonstans sen träffade jag satu mitt i vinternatten ;) pusshej.

igår/idag

jo igår var det ju måndag och helgen har vi tillbringat i levi och firat emmy arton! yes.

Igår var jag på bio med marran, alle jonas och snorkkel, vi kollade avatar och den filmen var den bästa jag sett!
ja och idag har jag varit i skolan ett tag och nu sitter jag hos syrran i luleå och väntar på hockey kompisarna :) vi ska dra och kolla när luleå spelar, vare mot brynäs kanske? jaja nå vi ska iallafall dit. Ja som sagt sitter jag hos jenny och vaknat alva för hon skulle hämta simon från nånstans :D jo vi käkade kukkelkukkling nyss, med nån god sås och sen var det avacado och paprika i det och så ris, fast jag tycker inte så mycket om kyckling det är något som har gjort att jag blir små äcklad när jag äter det.....

jaa, vad mer sker? inget så vitt ja vet serrni!  hoppas ni har det bra hejdå! ♥

skinnpans!

dagens bäst ord: handikapad skinnpans!









Grattis på födelsedagen Emmy!

HALLOJ! idag är en underbar jävla dag, jag är på så jävla bra humor så det inte finns förfaaaan! allt är härligt, fint väder oj oj oj underbara vänner och fina suprises! TACK för igår det var king :) och idag fyfan, allt bara får mig på så jävla bra humör.... OTROLIGT! PUSS TILL ALLA NU SKA JAG GÖRA NÅGOT KUL! heheee JAG SKA PACKA TILL LEVI


LOVE YOU AAAAALL!



Grattis på födelsedagen Emmy!

HALLOJ! idag är en underbar jävla dag, jag är på så jävla bra humor så det inte finns förfaaaan! allt är härligt, fint väder oj oj oj underbara vänner och fina suprises! TACK för igår det var king :) och idag fyfan, allt bara får mig på så jävla bra humör.... OTROLIGT! PUSS TILL ALLA NU SKA JAG GÖRA NÅGOT KUL! heheee JAG SKA PACKA TILL LEVI


LOVE YOU AAAAALL!



Sista dagen som 17!

Det är sista dagen idag alltså! Ja nu måste man ju passa på och njuta lite :) nee fyfan, det ska bli härligt att fylla arton! tänk jag kan ta körkort och ta mig vars jag vill, jag behöver inte ha minderårig intyg när jag åker utomlands och jag får handla på alko, det blir nog lite friare det här livet vettni! jaja ikväll så skulle jag visst komma på middag hos christian så vi får hoppas maten smakar! PUSSHEJ alla.

'





sponsored by destiny

Tjao, sitter hemma och chillar just nu =) igår var det fest, var med erri hemma hos henne först så kom satu förbi så drog vi vidare på 18års kalaz.. yee, jag har haft värsta oturen, i fredags smällde jonna en skumpa kork mitt i planeten på mig och igår var jag med om att några drog i varandras händer och när den andre släppte så fick jag en smäll på käften så ja börja böda näsblod och nu har jag svin ont i läppen... hahaaa! jaja idag får jag se vad som händer, är inte sugen på att sitta inne så jag kanske drar ut och promenerar eller något i den stilen. hade jag dragit när det var ljusare hade jag kunnat ta med kameran men nu går det ej längre tyvärr!

Haha jag kollade just ut genom fönstret och tänkte säga att det börjar skymma lite och snart är det alldeles mörkt, och så tyckte jag att jag såg att det regnade och blev skit GLAD! gick tillochmed ut och kolla men det var bara snöööö :/ faaaan för mig skulle det få regna i flera veckor framöver, vem fan orkar med snö nåmer. inte jag iallafall nu vill jag ha sommar och soool!






you stole the sun, I stole it back!

Goddag allihopa! sitter hemma och tar det lungt bara pratar med marie i telefon fast nu la hon på! trevligt information. Idag har jag bara varit i skolan och det känndes jobbigt och ba ooooofffff! nå tur att solen har börjat skina lite på morgonen, det är så härligt med sol! vem har sagt att januari är den mörkaste månaden? ;o januari är en pra månad, för jag fyller år och det är bara nio dagar kvar serru!


Den 21:a ska vi åka till levi och se vad man kan hitta på för kul! hoppas det blir bra, sen blir det fest i sunkhålet happsi. Nå tur att man slipper vara här när man fyller år. Hehee man vill väl ha lite bra minnen. Ja sen får vi se hur det är att vara arton, ska bli kul! Och jag ser framemot att ta körkort, ska ha det så fort som möjligt, och en fin bil ska jag försöka hitta också! yes sir.


Ihelg har Jemppa & Alva varit här hemma, det var kul eller det är alltid lika kul när dom kommer. Det blir lite mer liv här i huset, och det är ju oftast bara jag och mammsEn som är hemma. WÄÄÄ det är så tråkigt att sitta hemma och glo med henne. Yeee, men nu ska jag börja snoka här på internet på någon foto sida, ska fota nå kul och kan inte använda min kamera så bra ännu!


peace & tjilivippen.


Now your'e in new york, there's nothing you can't do!

pic'S













snorvel

Goddag! solen skiner och sandra st-äääädar!

Sandra: kommer du ihåg när man hoppade runt i spånet på stallet när man var liten?
Emppyyy: Jaa?
Sandra: Fan man hade ju fullt med spån i buxorna! fan vad Ä Äckligt

snorkki har blivit norrlänning.

jau, idag har skolan börjat, en underbar morgon... har inte sett solen på flera månader, ja sist när jag var i spanien kanske? :D




2010

Ja, 2010 verkar väl ändå bli ett helt okej år, men det blir vad man gör det till.

Gud vad kul det skulle vara att kunna se i framtiden, och då kanske man skulle slippa alla misstag man gör här i livet ibland, men det kanske är det som är meningen... att man ska göra misstag alltså. Nå vääl va har vi hunnit göra sen nyår. Ja inte är det så mycket, umgåts varit på hockeyn en gång...Fotat lite, hyrt en stuga i levi tills ja fyller år, läängtar! ja och nu är syrran och alvisen här och hälsar på och vi har fotat henne som en galning och varit i staan och sånt.



'
jemppa har fotat.



mc moster kom och hälsade på!



käk runt munnen! ;)





ALDRIG MEEEER!

aldrig mer 2009, inge jävla alkohol intag på flera jävla veckor! är sjukt less och hohohohooooo BOOM BOOOOM! ångest över att det bara inte kunde bli mer skit, jaoo visst det började bra men allt BA kraschade! NU SKA JAG BLI EN NYYYY MÄNNISKA!