Helgen !

helgen var super ! på fredag tog jag det lungt hemma sen var jag med Emma :D iknow det rimmar. På lördag var jag med Benjamin Emma Mathilda Ricke Karrhu Lummi vi åkte epah! :D haha sen var vi på fest också . ricke fyllde år och jag och benjamin firade 2 års dag :D vi hade så jäkla roligt har inte haft så kul på ett ganska bra tag. Men en sak var tråkigt min fina silkesklänning från gina tricot gick sönder,och har tyvärr inga bilder från lördagen förutom en som man inte ser ett skit av :D men har en gammal bild från förra årets skolavslutning hade på mig den klänningnen då ! :D förutom att jag hade svarta pumps till det och en trenchcoat ! :D



JA FYFAN det var ju bara det som fattades jag får inte upp nån bild min data är arg idag !


vi hörs ha de fint !
Jag älskar min benjamin <3

spveng







Deep woods

Jag har aldrig tyckt om att promenra men ibland måste man,men nu har det börjat bli riktigt kul faktiskt :D tur att emma köpte alito =D haha

Bilder från skogen =D

                 

Plastic covered..

Hejsan, ídag har dagen börjat ganska så bra jag kom till skolan på morgonen och så sa min lärare att vi skulle fara och glo småbarns teater som var så jäkla söta ! =) det var en unge som spelade mumin trollet :P haha han hade på sig en sån där mumin dräkt med värsta magen :D ja sen for jag tillbaka mot skolan mötte benjamin fort sen på hemkunskapen gjorde chocklad mousse. det blev inte så lyckat det blev helt rinnigt och snuskigt. När jag kom hem så väntade jag på benjamin i en evighet så somnade jag så kom han och väckte mig,eller jag vaknade av att han öppnade dörren till mitt rum. sen for vi till vuono skulle prata med Satu och Persson men dom kom inte så vi drog :( och nu försöker jag få tag på Emma pemma och hon svarar som vanligt inte :D haha . och det är jätte fint väder ute solen skiner så man blir nästan bländad när man kollar mot fönstret. jepp ååå jag vill ut i skoooogen och promenera .! NUUU !


Do the dance !

Hej ! Nu är jag glad jag har fått sse dh jag har varit med benjamin också. Han är bäst,det är något med honom som är så jävla bra ! Jag var ute och promenerade med emma idag också innan benjamin kom =) vi gick ut i skogen med Alito och Milton Alito är Emmas hund och Milton är min ! det luktar faktiskt gott i skogen speciellt när det har regnat nyligen. Vi tog också en stig som vi aldrig har gått förut och där så hittade vi Miltons paradis ! haha en mega stor vatten pöl,den var som en liten sjö typ,haha. Han älskar att bada sen brukar han dyka i vatten och leta efter stenar och plocka upp dom från bottnen. Just nu kollar jag också en film på trean som heter En underbar dag.





DH ikväll !

ikväll är det desperate houseviwes (ursäkta stavningen) och det är så bra ! jag önskar det gick på tv varje dag !







                             image5<3

Förändringar kan vara bra !

Hej,jag sitter här och funderar förut var allting likadant dag in och dag ut. men allt har ändrat på sig fort och mycket i mitt liv. Jag ska snart börja gymnasiet. Har sökt Handels och andra handsvalet blev Omvårdnad. Men igentligen är det inte vad jag vill jag vill gå på hotell och  restaurang kanske barn och fritid men mest av allt häst gymnasium . Men jag har förstört för mig själv. Handels hallå? det är inget som jag tror kommer blir kul?
Ivarje fall jag har bytt skola innan jag började nian jag har hittar nya vänner,och det är bra men ett stort + är att jag fortfarande har kvar mina gamla kompisar :)fyfan tack för att ni finns ! för mig och benjamin tycker jag att allt ser annolundare ut nu än vad det gjorde för två år sen! Men det orkar jag inte gå in på,men jag kan ju säga att det är positivt ! i sommar blir det sommar jobb har aldrig haft ett sommar jobb förut kul med alldeles egna pengar ! och idag fick vi faktiskt sluta halv tolv sköönt.
Nu ligger jag i sängen skriver blogg och försöker kolla på mtv. jag vill se newport harbor det verkar ganska roligt.
Hejdå vi hörs !


Benjamin <3 

LULEEÅÅ !!

Jag fick nyss en ide. jag måste ha kläder nu fort ! vad ska jag göra och hur ska jag hinna ? jag har inga pengar jag behöver sommar kläder nu,och skolavslutningen vad ska jag ha på mig ????

Men iallafall jag tänker fara till luleå dirket jag får chansen och då ska jag till

Gina tricot,Mq,hm och cubus där brukar man alltid hitta något.
Men mq går man bara till om man har råd för man blir alltid kär i något där !

jag har haft...

en riktigt tråkig jävla dag,hag har legat hemma och kollat på pussy cat dolls på tv och lagat mat. igår var jag ute med marie emma alexandra pauline mathilda & jonas sen var jag hemma hos benjamin också ett tag på morgonen :) och på fredag planerade vi redan att tvätta hans epa så vi gjorde det på lördag morgon,på fredag var jag och benjamin ute på stan jag drack cider det var gott :) vi var hos karhu och från början var det ricke lummi henkka bäckman och thilda sen började alla fara hem men sist var jag och benjamin. Och jag säger bara fyfan vad skönt det var att sova ut hela helgen och imorgon börjar skolan igen. och jag säger bara vilken lyx att vi inte har ngn apu som benjamin han måste vakna skit skit skit tidigt. Hojja ! Snart när jag orkar ska jag också tömma min mobil med bilder sen in med ny musik :P hare b hejdå !



Benjamin <3

Snorkki is back in town ;)

hej,nu sitter jag hos sandramed kirsi och sandra! Sandrahon har kommit från eskilstuna fyfan vad kul och så ljög hon om att hon var i eskilstuna så skulle jag möta emma med hundarna så kommer sandra där :D fyfan .och jag vill till luleå och köpa kläder fyfasiken vad roligt. Men sen när jag har jobbat då jävlar då ska jag köpa kläder 24/7 tills pengarna tar slut :D men nu hittar jag inte på nått roligt att skriva om .

Jag älskar beenjamin <3

shopping och regn !

hej ! idag har jag shoppat hela dagen lång och jag hade med mig benjamin :) fast han gnällde inte en endaste gång förutom när han blev hungrig. Vi åt på kebab house det var mumsigt ! Jag köpte armband och tre koftor och en vit tunika och hår krulliduller :D haha. Sen blev det inte så kul nåmer eftersom jag fick skavsår av mina nya ballerina skor,jag måste nog gå in dom lite . Och fyfan jag råkade slarva bort min telefon ngn stans på någon affär,ska ringa till den imorgon om inget händer så ska jag vell spärra kortet och kirra en ny mobil. När vi åkte hem så sov jag ett tag och benjamin var vaken nästan hela vägen och det var jätte mysigt för det regnade hur mycket som helst :) och nu ska jag kolla på sanningens ögonblick hare b HEJSVEJS !


Benjamin <3

det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.

Hejsan :) idag har jag bara varit ute hela dagen lång,skönt väder riktigt varm. Jag har varit hos benjamin vi har varit ute i solen och cycklat ! haha . sen har jag varit med benjamins lille syter fanny medans han städade i garaget,jag och fanny satt ute och smörjde träns sadel osv. Och när jag kom hem bytte jag bara kläder och for  till ida,vi skulle till max och äta smoothie men maskinen var typ "sönder" Skit säger jag bara max suger ! Det hade kunnat stå att den var trasig eller något så man slipper köa fem år i onödan. Nå när vi inte fick våran smoothie for jag och lämnade in filmen som jag benjamin och persson kollade igår. Och efter det for vi til frasse och där fick vi minnsann vad vi ville ha !
Den här helgen har varit bra jag har fått vara med min älskling och det var jävligt kul det känns som att jag inte har varit med honom på år och dar fast det har jag hihi . Nu sitter jag bara här hos ida och hon äter chips och jag med! åå jo en sak måste jag bara till lägga jag har börjat jogga :D lite smått haha.
Men nu ska jag snoka lite sen ska jag kolla lite om jag ska beställa lite kläder :D hare b !

Jag älskar dig Min Benjamin du är det bästa som finns <3
25/5 <3

cp frågor !

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
3.
Vilken svordom använder du mest?
hora 
Äger du en Ipod?
har tappat bort den
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
06:50.
Hur många resväskor äger du?
1
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Ne,gör du?
Var köper du dina matvaror ifrån?
handlar inte
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Tar.
Vilken var den senaste filmen du såg?
Mr.Woodkock
Har någon av dina vänner barn?
Nej
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Kläder och mer lotter
Har någon någonsin kallat dig lat?
Jo
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nope
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Har ingen
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjöl
Vanlig mjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Jo
Vad åt du till middag?
grillat
Använder du huvtröjor?
Jo
Kan du vissla?
johanna,ja visst kan ja de
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nope
Vem var den senaste som ringde dig?
Erre
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
hatar allt
Tittade du på tecknat när du var liten?
Mumin
Hur många syskon har du?
1
Vilken film kan du alla replikerna till?
Mumin
Äger du några band-t-shirts?
Ne
När flög du senast?
-05
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
6
Läser du för skojs skull?
Ne
Pratar du några andra språk?
Finska,engelska
Diskar du din egen disk?
PUH
Har du gråtit offentligt?
JO
Har du en stationär dator eller en laptop?
lAPTOP
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?

Kan du kasta macka?
Jo .
Har du någonsin varit på Jamaica?

Vem har du med på BIOn?
Benjamin
Vad har du för väder?
Vaaaaarrrmt!
Har du en blogg?
jo
När sov du senast på golvet?
vetinte
Gillar du din boendesituation?
Nä,vill bo hos benjamin
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
många
Äter du frukost dagligen?
nee
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Aldrig
Vilken är din favoritfrukt?
Guleböj
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
17
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nä,men min lärare är det.
Tror du på liv på andra planeter?
klart
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Ida
Tror du att gud är en man eller kvinna?
Man
Vad var det senaste du åt?
Körv
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Ingen utavdom.


p.s Snodde av emma :D