hmh

just nu befinner jag mig på klövervägen med en hungrig idivid vid namn christoffer. veckorna bara flyger förbi och det var snart två månader sen vi beställde cypern resan, jag åker på måndag och har inte ens tagit fram resväskan.

men jag har märkt att jag inte är så bra på något, jag bara glider runt och förstör men ändå är livet så BÄST" hehe. Ja, jag är helt ho-ho i huvvet!

Jaaa, jag har sovit hela dagen, har varit till stan en snabbis och sen gled ja hem med moppe faktiskt eftersom ett körkort som jag borde ha inte finns! det var  skit pinsamt. ja sen somnade jag och pirreboi sen promenerade vi till stan med en snabbvisit på älgståket för att se om vi kunde bryta upp cykel låset på min cykel men nej. sen drog vi till anton och kollade film och nu ligger jag här som jaaaa nämnde oooovan! ciao b ellazz.... :)


♥ξΜΜΥsommaren är kort.

tere, hilja täällä. jag sitter i skolan det suger, det är varmt här och vi ska se film idag! jag, pirre, anton och snaudi. idag försov jag mig, och det är lika slitet som vanligt.


bam baaam ja men det viktigaste var ju att jag tänkte säga att jag hittat en lägenhet och nya skor! :) eller ja det var väl inte det viktigste men JJAAAAoo hohooooo...jag dricker vatten förresten och satu säger att hon är in love whit a fairytale.


jooo och helgen ska tillbringas i kalix med BOWLING! och pajala bjuder på 50års kalas,  får väl se hur helskinnad man klarar sig ur helgens bravader.


puss :)


He was perfect I remember in he's body, mind and soul

LIVET ÄR BÄST!I don't belive you.

tJAO! det regnar ute, snön är svart och äcklig det 'är blött överallt men ändå är våren så jävla härlig, jag älskar våren!

ye, just nu sitter jag faktiskt i bilen påväg till luleå och tänkte att jag ska SKRIVA i bloggendalen.
Jag älskar att åka bil, det är så jävla mysigt, man sitter bara och funderar på en massa saker och kollar ut. och jag började just tänka på barskolan, och det är ca 100dagar kvar :) dididiii...

under lovet har jag bara chillat och det känns inte alls bra! jo jag har åkt skidor typ 500meter sen ramlade jag och pjäxan gick sönder sen plumsade jag tillbaka till stugan i den där jävla äckel snön!


pusshej {: