ÖOOUHwo!

glömde tala om för er alla att jag emmy har fått ett brev från danmark idag!

JOBBA UTOMLANDS och få lön! skit king!

tjenare!

Idag har varit en lugn och ganska skön dag, skolan var chill vi slutade elva och sen drog jag och satu till snauser snasu och la oss i sängen och kollade på satus favorit serie days of our lives hojja nå jag somnade typ direkt och vaknade lite då och då när satu kommenterade något hon inte tyckte var bra i serien, nå när vi väl vaknar efter några timmars sömn så gick vi och ååt mamma liiiiza hade gjort kyckling och ris och vi åt som galningar! haha sen drack vi kahvia och babblade lite sen visste vi inte vad vi skulle göra så ringde vi mr.K och han hade boring så vi drog dit och gjorde honom sälskap och kollade lite film och åt massor med glass! Det var min dag hejdå =)

hej!

Hejsan hoppsan alla glada, ja innebandyn var inte så farlig som jag trodde jag var inte så kass som jag trodde att jag skulle vara men fortfarande kass. Men vi förlordade den första matchen 1-0 den andra blev det 1-1 och den sista förlorade vi :( men vi får spela en match imorgon fast jag vet inte om jag är så taggad på det, det känns så onödigt att stå där och tagga sen ska man spela 12 minuter och sen dra när man har viktigare saker för sig, men ett måste är ett måste. Jo och jag har varit lite seg idag eller jag vet inte seg men sådär fundersam jag har funderat en massa! en massa bra saker och en massa sådär men tänk om... och tänk om det och det, såna tankar kan vara jobbiga ibland.
Och så har jag tänkt på att jag är jäkligt sugen på att åka utomlands nu! tänk just nu hade jag kunnat zteka i thaikku men nej man ska aldrig lite på nått eller någon! det kan bli hur fel som helst.
Ja och idag har jag försökt sätta in bilderna på datorn från Rom, det var förfan i november vi var där och jag har fortfarande inte orkat göra det snacka om lat tjej. Nå dom är säkert bara tråkiga men jag vill se bilderna från den där mysko staden och kyrkan som vi var i. Sen är det alltid kul och kolla på sånadär utomlands bilder för då ser man sådär om man har blivit fet eller nå, haha men det är faktiskt sant man har alltid en såndär bild vars man sitter vid ett bord eller sen nån sån där beach bild eller när man ser hela kroppen!

Nå nog snackat om det, ge mig en flygbiljett och jag flyger fast till irak.
hejdååå!

tagga

woho nu är det inte länge kvar och jag är skit nervöös! ojoj undra hur det här kommer att gå? Jag slår vad om att Satu sitter hemma och är nervös som fankko! ojojoj... jag blir tookig.
Nåväl jag kom hem från skolan för kanske en timme eller så och har inte gjort så mkt försöker hålla mig vaken så jag inte missar våran matchilainen. Men nu orkar jag inte skriva mer hareb wish me good luck! =)


Rom 08 .


nån cool tjej.


snauser snasu.


snopptårtan! =D

pmc 2009

det är kaos! hur fan ska jag våga spela imorgon, det bara närmar sig hela tiden och snart står jag där och ooh gud vet vad!
hej! haha jag är skit nervös inför imorgon, och lite små taggad men ändå inte, nå skitsamma just nu sitter jag hemma mätt och belåten, diggar! Idag har jag bara varit i skolan och det var en ganska jobbig dag kan man säga men det känns skönt för nu är engelskan nästan klar och den har varit så irriterande och allmänt jobbig. Jo idag vet jag inte om det händer något speciellt typ fara till satu och chilla sen tror jag. Det händer inte så mycket här i Haparanda man bara glider mest åker med strömmen gör samma sak dag in och dag ut, fast det kan ju hända roliga saker också som är sådär bra! Men nu fick jag en tanke och jag undrar om alla tänker så jovisst finns det säkert saker att göra i sthlm och sådär större saker men då tänker man på typ bio och alla kläd affärer osv men vem fan har råd med sånt hela tiden? inte jag iallafall jag är ganska fattig men på sommaren då jävlar då ska de ba spruta in pengar på kontot! hoho vad king. Jag längtar till sommaren, sommaren är den bästa års tiden ingen skola, det är varmt och skönt och det är BAH FREEDOM! hejdå =)

extra size

hej gott folk, jag har kommit hem från en väldigt kul men tungt onödig skoldag och säger detsamma om skolan igår så jävla onödigt, vi hade bara en lektion sent och jag kom två timmar tidigare innan min lektion började för att jag var helt vimsig. nå anyway jag väntar på min mama så vi kan åka till stan jag ska sööpa smink haha trevligt att slösa pengar på sånt skit, MEN det behövs. Och jag vill bara säga att jag körde bil igår! jag var så jäävla cool så det inte är sant =) och en sak till - Barrington Levy - Here I Come den här låten gör mig glad! och på fredag är det innebandy och jag skämms redan nu och kan ge er alla en varning om någon ska dit på fredag så suger jag kuk! jag suger så jävla hårt, ohno vad har jag gett mig in på? men vi kan se det som ett jävla skämt! hejdåå!

godafton.

Godkväll mina vänner jag sitter och dricker te och chillar, och gud i himmelen vad jag fick kämpa för att få gott te! Jo först så var jag tvungen att värma vatten i micron för det tar så länge att börja koka och vi är familjen stenålder så vi har ingen såndär händig vattenkokare, nå så jag fick iaf värma i micron så då märkte jag att vi inte har något gott te och så hittade jag längst bak i skåpet bakom allt kaffe och grejjs två påsar med lös te och ja tror ni att jag hittade våran te kula? nej fälttis har inte sånt nej nej så jag fick köra med kaffefilter och så stoppade jag i te i filtret och hällde över vatten i koppen så svämmade typ allt över men trotts allt så smakar det bra! 
 
jo idag har jag varit i skolan och vi slutade tidigt typ vid 11 ganska skönt måndagar och fredagar är bra.
Nå efter det for jag och satu till en hemlig destination och så promma vi vidare till esprit och tänkte hämta våra kriterier men icke sa nicke dom var inte klara så nu är det bara att vänta igen, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Är det så? kanske de kanske men nu orkar jag inte börja prata om det utan jag vill säga att jag och satu och hennes mies har kollat film, vi skulle se heaven & earth eller vi hade nå alternativ där men så mitt i allt så ville vi se forrest gump, oh loord vi skulle aldrig ha sett den jag såg den för så jävla länge sen och har aldrig tänkt på hur jävla sad den där filmen är sådär efter hans fru dör så sitter jag och lipar som ett barn! herregud och så försökte jag få in det i satus hjärna hur jävla sorligt det var men hon var för cool och ville inte fälla en tår med mig.
Men filmer ska alltid ha så perfekt kärlek men inte i den här och det var så ÅH! han var ju förfan kär i henne hela sitt jävla liv! jo sen gifter dom sig och han har ju fan barn och allt så går hon och dör åfyfan vad jag skulle ha varit less på livet, stackars man. Nå ja efter skolan har jag också läst några sidor företags och det var så ansträngande så jag somnade och sov några timmar och sen drog jag och min mor och plockade upp snase och fjanten.
well well nu orkar jag inte skriva mer! hade bra och gnite.

godmorgon.

Hej just nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska orka dra på hemliga uppdrag med satu.
Och joo imorse när jag skulle på min första lektion så ringde min mobajlo och den talade om för mig att jag får spela på provincia mycket bra start på denna dag, fast nu funderar jag bara på om jag vågar vara med och spela, det var så länge sen jag spelade innebandy okej slutade spela innebandy typ förra året och inte för att jag har spelat så länge men  ja jag vet inte riktigt om jag ids vara med och förstöra för alla =D haha men satu är taggad om fan.
Joo idag vet jag inte vad jag ska göra typ vara med satu nu efter skolan sen hem och plugga lite företags och så funderar jag på att ta en dusch, blev sugen! =) nog för att jag duschade imorse men det kan ju inte skada med en dusch till. Yepps nå nu ska jag  snoka vidare här och se när jag och satu orkar fara härifrån!



I cant keep my cool, so I keep it true
I got somethin to lose, so I gotta move
I cant keep myself, and still keep you too
So I keep in mind, when Im on my own
Somewhere far from home, in the danger zone
How many times did I take 'fore I finally got through.

Kanye West - Love lockdown mikä mysko lååti! / snasu! hihih
you lose, you lose

In the night, I hear 'em talk,

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told.

Hej!

godkvällens allihopa, jag har tråkigt och jag känner att jag vill göra min engelska men jag har ingen ork idag och det känns ännu jobbigare att man vet att det är skola imorgon, tänkte bara skriva några rader här fort för jag ska ta en tidig sleep idag. Idag har jag kollat hockey och asplöven vann, de va la bra de =) och igår var det alla hjärtans dag och snasu fyllde år, hoppas du hade roligt och att allt gick brao! nu ska jag kolla schemat för imorgon sen ska jag kolla tv och somna tidigt hoppas jag, har varit så seg och trött hela dagen, nå nu hejdå!


hade bezt! =)

alla hjärtans.

Är idag och det betyder att Satu fyller år, grattis kvinna du är 17 år! Hoppas att du får världens bästa födelsedag!

Jag har vaknat för ett tag sen och det känns inte kul! jag ville sova lite mer men det gick inte för vissa i huset hade damp. Nåväl jag väntar på björnis det lär vell ta ett tag så jag hinner sitta här och skriva lite. Idag mår jag faktiskt lite bra eller jag mår sådär suveränt bra, även fast allt inte blir som man vill så kan man vell må bra eller hur? jo det kan man. Denna dag får inte bli en stress dag det ska vara en lugn och skön + rolig lördag. Jag ska göra allt precis i min egna takt. Jag hatar att stressa man blir bara arg och efter ett tag så går det utöver alla andra oftast. och det är annars också jobbigt att stressaa. Nåjo igår var en trevligt fredag. jag umgicks lite med miss t&h plus ristian. Vi handlade och gick på lite affärer gled runt i pexxan och chillade sen så tänkte vi att det är fredag och vi är värda att få äta på tasty men ack nej! vi var duktiga och lagade egen mat, vi gjorde sallad med kyckling och ris i currysås det var gott! Sen ordnade vi en hemlig sak, kan tyvärr inte skriva det här för att då skulle satu få reda på det. Imorgon eller nån annan vacker dag kan jag berätta om det ens är någon som är intresserad ;d
well, well jag sitter forfarande här i väntan på björnis och han verkar ha en till seg dag! haha, hur kan det komma sig att det kan ta så länge för någon? om man ska göra något som i vanligt fall inte tar länge? ja de kan man undra.
nå nu kanske det tar lite ovanligt länge för han ringde faktiskt och talade om för mig att han hade somnat om, och nu ger jag upp hejdå! =)


+ jag tror att backyard babies är i torneå idag det är ju helt coolt. nå hejdå hadeb! vi höööörs

HEJ!

tjenare, nu är det inte länge kvar tills satu fyller år ca en halvtimme.
Imorgon hoppas jag att det blir en kul alla hjärtans =) vi ska fira satu som fan!

Godmorgon.

Ska snart fara till skolan sitter och väntar på satu för hon plattar håret sen ska vi börja gå mot bussen, och vi råkade somna om så vi bastade först halv sju :( skiiit men jag steg upp fem! KOOOL!

foppafoppafoppa

gjorde mål!

godafton.

Hejsanhoppsan, nu sitter jag hemma med min natt partner satu hon ska sova med mig, å det känns suveränt orkar inte sova själv alltid det känns sådär allmänt tråkigt fast det är ju skönast att sova själv för då har man mest plats men vem tackar nej till lite sällskap då och då alltså av satu :)
Nåväl vi ska dra fredags bastu kl 5 på morgonen eller jag ska stiga upp då och vrida igång bastun haha, sen ska jag tillbaka till sängen och sova tills bastun är klar. Det är faktiskt ganska skönt att basta på morgonen. Nå väl nu från bastusnack till något helt annt.
Skolan jo den var extremt jobbig dom sista timmarna idag, det kändes förjävligt och jobbigt jag ville bara hem och inte för att det blev bättre för det för efter att jag kom hem så började jag nästan plugga på en gång. Sen drog jag med satu och antoán till anton och kollade eagle eye helt ok filmi. Sen kom mr.björn och plockade upp oss och körde hem oss till marran. Ja snart fyller satu år jag måste köpa en present imorgon och jag vet precis vad jag ska köpa =) hihi okej jag har inte världens bästa fantasi eller något men eller jag ska inte avslöja något för jag vet att satu kommer snoka här sen. Så gott folk nu ska jag joina satu och tvn.
Hadeb!

god kväller.

Idag känner jag mig på ganksa bra humör och har inte haft allt för tråkigt, har varit på hockey och aspisarna vann det är good, efter det drog jag till station och pratade lite med min väninna snasu.
Snasu och jag hade ruskiga konversationen i koulu idag vi pratade om kaffe när vi stog ute och tog en moke, så frågade satu om jag tyckte om kaffe så sa jag nä att skolans kaffe smakar piss och så sa hon att hon inte hade i nå socker osv :D så jag att jag tycker om snabbkaffe så skulle jag förklara vad det var och att det var sådär mjuk känsla osv så sa satu: Ahaaa äre som typ kaposiino! HAHA fan vad cute.
okej jag är ganska konstig idag jag är såhär hyper så jag orkar inte skriva för det blir ett mongo inlägg annars! hejdå

p.s snart fuller snazu ååååår!

God dag!

Hejsan hoppsan, nu sitter jag hemma och väntar på att mina nudlar ska koooka, fifasiken vad gott med nudlar jag har inte ätit det på länge nåväl idag har det bara varit  skola sen drog jag Snasu & Erre och åkte skrillisar på kuben det var skojj, fast jag kan fortfarande inte åka :D nå whatever man lär sig nångång.
Ja och idag vet jag inte vad som ska ske? någon som vill hitta på något trevligt? Allvarligt ibland blir jag så less på att inte ha något att göra, jag kan förfan bli galen det är sant. Det är inte kul att bara sitta hemma och glo dagarna långa och snart känns det som att jag har sett alla filmer i hela världen, fast det har jag inte jag är faktiskt ganska efter med film och sånt stuff.
Nåväl fan skolan börjar bli jobbig igen men det är fan bara att kämpa nu! jag ska ha bra betyg, JAG SKA! jag ska fan inte loda här sen och dö. Nej nej kanske återvänder till haparanda när det är dags för lunden haha ( snasu ).
Jaos, nå nu är jag ruskit taggad på att skriva här för mina fingrar går så fort idag trevligt, men jag har ju aldrig något vettigt att skriva om. Men varför ska man ha något vettigt att skriva om? jag skriver bara det som ploppar upp helt mitt i allt. Läs eller dra, okej skojja tade easy.
jofifan snart eller snart om fyra dagar fyller min bästa satu 17år måste börja tänka på någon present fast jag har en som jag vet, den är perfekt! och jag vet att hon blir glad :) men det räcker inte den här gången det ska bli en glad och bra födelsedag men något kul i överraskning. Hihi min snasu.
Måste bara säga här mitt i allt att mina nudlar smakar bra!
Jo och nu kom jag på att jag vill dra till stockholm, muuums å äta på alla goda restauranger och köpa kläder som ingen annan haar! och bara kännslan av att vara i stockholm, det är sån skillnad på folk där som här alltså mega skillnad! stockholm i mitt hjärta. Jag har varit i stockholm i november tror jag de va när jag kom från rom, rom var trelvigt må jag säga, det var så där får inte missa grejj, nu behöver jag inte oroa mig i framtiden att jag måste åka till rom fast jag kommer säkert åka tillbaka för jag slänge en jävla euro i en fontän och det brukar sägas att om man slänger 1£ där så kommer man komma tillbaka, så det är vell bäst att åka så inget hemskt händer.
Alltså jag vet inte vad man ska tro på men det är bäst så! nu blir jag helt hullu hejdå

hade brao!
/ kunkku

niffee.blogg.se

Hej, just nu sitter jag hemma och funderar i dammsugar ljud man fick ganska bra tankar! tack dammis.
Jag sitter faktiskt på och funderar på att jag är ta mej fan jävligt bra! på riktigt vem har gjort det jag har gjort? okej alla har vell gått igenom himmel och helvete men vafan? nog får man vell känna sig bra ibland, just idag känner jag mig bra och glad! och jag fick faktiskt satu på tanken också, påriktigt får man bli gråtfärdig?
Satu är så jävla härlig, det finns nog ingen bättre vän än satu, finns det någon som ställt upp som henne och även kommer tillbaka när det inte varit som det brukar mellan oss, som inte vissa andra gör.?
Det känns annars också bara så jävla bra, så jävla bra att bara veta att hon finns där och att hon kommer lyssna vad jag än har på hjärtat! you GO girl!

Härligt, den här dagen får inte bli förstörd så snälla du som där uppe bor, låt min dag bli bra idag!

Nå well idag ska jag se hockey med Satu mah lady och sen om Anton skulle med det vet man aldrig, Satu ska komma iallafall det vet jag =) nå efter hockeyn vet jag inte vad som ska hända kvällen tar mig förhoppnings vis till något trevligt! Nu ska jag dra vidare och så ska jag ge er vattumannens horoskop och en eller två bilder!

Horoskop för Vattumannen

Söndag den 8 Februari 2009

Lägger du energin på rätt saker, förvaltar du ditt pund på bästa sätt. Du riskerar nämligen att splittra dig på för många saker samtidigt. Och gör du det, rinner det mesta ut i sanden av det du tänkt göra. Försök samla ihop dig och koncentrera dig på en sak i taget

och morgondagens

Horoskop för Vattumannen

Måndag den 9 Februari 2009

Du kan oväntat få långväga gäster. Och hur du ska klara det i en handvändning blir inte det enklaste. Men eftersom du ofrivilligt har försatts i den här situationen så blir det ingen annan råd än att du får improvisera. Det är du ju för övrigt en mästare på.






söt om inte annat :) <3




Jag & Marie 18 års barnet! =) grattis i efterskott.


Lina & Emmy

But if you never try you'll never know.

Halloj, igår fyllde Marie 18 det var kul till en början iallafall sen böev det bara kaos så jag orkar inte ens skriva om det, nu vill jag bara tänka på att Satu har kommit hem! Fast hon ligger nog och sover.
well well, jag vet inte vad som ska ske idag kanske åka skridskor men man vet aldrig vad som händer.
Och jag börjar bli galen! påriktigt jag har inte fått goda nyheter på säkert över en vecka det börjar ju kännas hemskt, okej jag vill ha en sån där super bra dag! varför händer det aldrig mig? bra fråga nå iallafall min suster kom hem idag igen för hon ska typ käka nå middag här, nå det är bara kul att hon är hemma det är så jobbigt att vara ensam här med mama & papa. Det är typ det tråkigaste sitta här hemma och bara vara + att man måste sitta med dom vareviga dag och lyssna på när någon gnäller över något, alltså ingen är någonsin nöjd allt ska alltid vara bättre även för mig jag blir ju förfan aldrig nöjd! inte bra nå nu börjar jag bli sur nu ska jag sura i sängen hejdå!



satu läs & ring!

When you try your best but you don't succeed

hallå, den här dagen känns konstig av någon konstig anldeding haha! nej men det känns som att det är något som fattas och jag vet inte vad det är, så brukar det ofta kännas det är så jobbigt haha för man vet inte vad det är, nå det är säkert satu =) nå jag sitter iallafall i skolan och ska försöka orka göra min engelska snart fyfan vad jobbigt, engelskan är så tråkig nu förtiden. Och idag har jag försovit mig, fan jag har börjat försova mig ofta nu förut gjorde jag nästan aldrig det =D då var jag duktig. Haha nej men fyfan nu ska jag ta tag i skolan på fetaste allvar, pårikgit nu ska jag sluta slarva och göra allt seriöst, eller ska och ska men jag ska försöka!

nå nu babblar jag bara om skolan och det är boring! vi hörs!

hej

Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på min halleluja, den är så sköön =) man börjar tänka på en massa saker konstiga, roliga och helt häftiga saker eller häftiga och häftiga men sånadär saker som man blir så pirrig och glad av att tänka på. Nå ja imorse har jag vaknat kvart över fem! fifan säger jag bara, jag är trött! Det är säkert därför jag tänker på såna här saker just nu. Nå imorgon är det fredag och jag funderar på att ta en lugn kväll men det kommer nog inte bli så haha säkert tvärtom. Marie fyller arton år! tänk Marie. Och ja jag läste faktiskt satus blogg nyss och det är sant tiden bara rinner iväg ur våra händer iaf mina, fan snart är jag också arton, FANTASTISKT!
tänk på allt som har hänt under årens gång en massa bra och dåligt, men så brukar det ju oftast vara men ändå.
Och tänk på vad som kommer att hända jag hoppas iallafall på att det är nått riktigt bra, okej nu tänker jag inte så långt fram i tiden, det tycker jag inte ens om att göra det känns bara jobbigt att tänka på det haha.
Nå nu ska jag nog sluta skriva jag skriver bara en massa konstiga saker haha wierdoou :D 
 
hejdå :)

halloj.

Hejsan hoppsan jag tänkte precis att jag skulle skriva värsta inlägget men så ringer någon och stressar så jag hinner inte :D nå helgen var skit kul vi har åkt skoter och grillat och skrillat :) fan jag får skriva med om det sen hadeb!

;)