Whirlwind

Tjheena tjheeena! jag kom precis hem, har varit till karungi med jonas,alle, marie och madildo :) wöö sitter och väntar på att stoffsan ska komma från sin träning så ska vi väl göra något är helt sugen på att hyra film!

ja fråga mig fan inte varför texten blev såndär, men jag orkar helt enkelt inte skriva om det!Idag har jag betalat min näst sista barskola räkning ;) wöhööö men nu ska jag ringa cristoffaH byeAlva ♥

©Emmy

You're a slave to money then you die.......

jeu, det har jag gått och tänkt på nu några dagar... fan livet handlar bara om kärlek och pengar, eller ja inte bara om det men det är ju typ huvudsaken här, jag tycker att man ska leva livet till fullo och sätta lite spice på de hela vettni.

Jee, idag har jag bara latat mig och sånt...fått dåliga och bra besked.. nu vill jag ut och fota så jag kan framkalla lite bilder =D men jag glömde kameratorn hos christofferi. semmosta! nu ska jag göra té och rota i mina bilder och se vad jag ska lägga in i albumet :)

pysspraktik

ledig  idag! Det var jävligt skönt ska jag säga. har jobbat i helgen bambaaaam, lönen sprutar in snart och jag ska köpa mat och kläder och sen ska jag lägga undan pengar!

jee nörtti ligger och pluggar och jag sitter här. dricker fanta california lemon, skit gött! jepp
snart är det kesäloma! ihan helvetin hieno homma :)

puss


wanhanobody said it was easy

wööu, då var typ sommaren här fast nu har det börjat bli lite kallare i luften vilket inte är så värst kyyyl.

nåå ihelg har jag bara jobbat i pajala, det var faktiskt rätt kul! jaa va gör man nuförtiden bara glider runt och chillar, vill att det ska bli sommarlov så man får njuta lite. jag fick nå jävla ryck nyss och ville skriva blogg och hade en massa på hjärtat men nu vet jag inte vad jag ska skriva längre. det har regnat idag. heheeuu hejdå

lägger in lite bilder från cypern ;P


pavliniaspritfylla & ljusare tider

det är vad vi varit med om och kommer att vara med om.

Har haft ledigt sen onsdag, var inte på praktiken då för mådde ännu dåligt sen söndagen!
sen har det varit bra väder som fan, sååå ja har varit ute och grillat med folket och chillat i solen :D igår var jag i sese och grillade där med sen tog jag och pirkkan en lång prommis sen så var vi med anton och snasuli :D vi kollade typ film o jaaa nu är helgen slut och jag håller på och dör! IMÅRRÅÅÅn måste ja till posten och ÖB!