Hitler började också smått!

såg just klart Anne franks dagbok, fy vilken hemsk film... tänk att man fick vakna 05-06 på morgonen stå hela JÄVLA dagen lång på rad och bara titta... stå så länge man orkade, kollapsade man bars man iväg.. man gick runt med nå jävla tyg bitar på fötterna om man inte hade skor I FEBRUARI! man fick pesten och andra sjukdommar, folk dog i gaskammaren. alltså tänk hur jävla lyxigt vi lever men ändå är fan inte människan nöjd med något, never satisfied!! AAH och så blir jag helt galen på sverige demokraterna WÄÄH!

MIU & jag i skolan!

ja vi sitter i skolan, och jag har börjat spela frontierville eller vad fan det nu än heter, oh noo skulle ju inte börja spela deet!. och idag har jag körning med gunnar :) wohoo det är typ det roligaste i min vardag.

HEJSAN!

Jepp idag är det fest! för sista gången på väldigt länge, för nu har jag bestämt mig för att köra den här kolhydrat dieten, alltså man ska inte käka några kolhydrater! så jag ska inte dricka heller, det känns onödigt.

JA SÅ IDAG KÖÖÖR VIII! =)

för övrigt så har jag varit i skolan, körskolan, IKEA :) och rajalla. och jag har fått väääldigt glada neews idag fifaan!

PUKVÄLLEN KAN BÖRJA!






ewhoou

godmorgon everybody! ja idag är det fredag och idag ska jag till skolan en sväng sen ska jag till kuben med marie och halsa kalorier! INTE BRA! men det tränas bort sen.

igår på kvällen så var jag och marie i riekkola och promenerade med märtta som vi lånade från pirre och dom :) så söt en liten stövar valp.

Yepps, nå fan jag måste gå ner garanterat tio kilo till balen iaf! fan, jävla skit mage, måste man äta? kunde man inte kunna leva på typ vatten dieten? hihii

nå jag lyckades inte slänga iväg ett endaste klädes plagg, men jag kollade bara igenom min lilla gadde, tar den stora här någon annan dag! )


där är alla kläder från lilla garderoben!

hej alla!

soom ni ser är bloggen cp men uppdatera sidan så ska det funka! :D


rastlös idag!

Yep, idag när jag var och handlade lite mat så cyklade jag förbi jala också och köpte lite nagel grejjer för det äär så jääkla kuul! :) skulle kunna sitta och pilla på naglarna och fixa med dom flera dagar i sträck, synd att man bara har tio fingrar.

Nå idag har jag varit i skolan det var booring, det brukar inte vara sådär jävla tråkigt i skolan, usch jag orkade typ inte ens prata hahaa :) men nu slänger jag in lite bilder på mitt nybörjar försök här =D



ja det är i princip allt jag använde :) har inte köpt allt idag, köpte den
franska manikyren, nagelbands removern och myrraoljan som taru
snackade om idag, den luktaar så gott! älskar fan den där lukten, och
det gjorde tydligen en geting också, den jagade mig runt i hela lägenheten så
jag fick gömma mig på toa moaah! men dom är väl typ arga på hösten? ;p






haha gjorde på fossingarna också och så kom jag ju på hur denna bloggis
har fått sitt namn och det är faktiskt genom min lill tå :D
för den ser ut som nå jävla niffe, det är en liten intern grejj hehaahoo!


före :)


efter...


blev ju helt okej =D



och sist men inte minst min favvo parre genom tiderna! :)



see yaa bitches

Tjenare!

Just nu sitter jag här i bibblan med isso och satu :) vi snackar om idol osv.
Jaa vafan ska man göra idag? laga nån mat hemma städa lite smått när det regnar ute. nu är det ju faktiskt helt rent hemma hos mig, har haft nästan allt på vädring eller ja allt som går att ha på vädring på vädring haha lät helt cp men ja! nu är det rent och snyggt men man kan ju småstäda lite ändå :D typ diska lite och typ slänga lite saker som jag inte vill ha eventuellt KLÄDER OMG! vill inte men måste!

hehee såå ni kan komma och fynda sen.


hahaahhaa tror ja dööör

väntar på att filmen ska ladda ner hos erre så jag underåller mig med att ta lite pic'S


ass¨hahahaaaaaaaaa mitt finger kommer ut från hakan alltsååå hyyyyyj va fuuuuuuuuuuuuuuuuuul! :D hahahahhaahhaa

jonnskubonnsku och jag!

sitter i fiket och läser lite finska och chillaR! snart äre mat, är fan skit hungrig har ite ätit något alls idag. och så på morgonen satt vi i aulan och lyssnade på rektorn och nå andra folks. man blir alltid så jävla trött där i den där jävla aulan!!! men buuu hejåååå!




vi så söta just nu!


hahahaaaaa omg så jääävla snuyyyygg




marknadsundersöknig

hos miumiu!

sitter hemma hos erre och kollar simpsons och chillar :D hohoo närsta är ju king på sina sätt ;)
väntar på att vi ska äta lövbiff :) mUms!

idag har jag varit i skolan  och efter skolan drog jag till körskolan som vanligt och fick en GRÖN PRICK! yes YES YEES!!!! :) nu är jag taggad som satan. nå nu ska jag kolla vidare här på datorn :P

omg!

såg just en skit sorlig sak här på bloggen, och jag tycker så synd om tjejer som har killar som inte visar nån jävla respekt, och inte bryr sig om något...syftar faktiskt på en speciell människa... jhhehah...  hur fan kan man låta någon hålla på så?
jag menar vad är det man ser hos en kille som slår sin egna flickvän, är otrogen etc.

och jag vet ju faktsikt en stackare :( ojjojoj den tjejen kan inte ha mycket i sin lilla hjärna.
och DU!! kom fan inte och säg något som du inte vet ett skit om.


hello, again!

Jafifan, nu är jag hemma efter skolan och körskolan, kokar nudlar eftersom man har ett väldigt begränsat val av vad man ska äta här ! :D hehee ja och efter mina nudlar ska jag ta en fet powernaaaapooo!


jag igår efter skolan, sliten som få!!! omg


och jag just nu med min kriminella ungdomsfängelse blick har övat på den alle HEHEE! :D
och min sköna nya tröja =) men nu ska jag bege mig mot köket och kolla hur mina nudlar har det ! CIAO

gomorron!

jag sitter här med mitt blöta h¨r och ska snart föna det! efter min härliga frukost haha naaat, jag har fan ingenting i kylen. eller jag har en massa men inget man kan göra med det. tex. skit mycket pålägg, inget bröd. jag har potatis, klyftpotatis ööö en massa sånt där som jag inte kan göra något av :D eller jo det enda som man kan göra middag av är min lilla skvätt pasta sås och pasta! :D MUMS har ätit det typ tregånger i veckan ända sen jag flyttade hit =D nu måste det bli skärpning! MEN NU ska jag fixa mig sen till skolan och sen ska jag NÖTA på KÖRSKOLAN! PEACE!!!!







alva är sötast :)



hej

wow! sitter här på mitt jävla golv känner ingen lukt, är helt jävla täppt i näsjäveln, irriterar mig på äckliga hoes men annars är det ju hur bra som helst!

pirre tränar, öö alla andra gör något och jag har fan ingen ork till något alls! imorgon blire ingen jävla skola, ska ba sitta här och fundera på om jag orkar städa.  hejdåååå :=

HEJ PIRRE <3

skolan

HALLÅ! jag är i skolan finns inget att göra hmmmm.... ska äta osv nu vet ni!

;)


p.s sandra hälsar