hej ! =)

det var länge sen kan man säga ! det har inte hänt så jätte mycket. jag har gått ut nian YES äntligen,fast samtidigt känns det lite sorligt men ändå så jääkla bra! ska börja handels programmet förhoppningsvis om jag kommer in! skolavslutningen var rolig men blev inte som jag hade tänk att den skulle bli,hade kunnat bli lite roligare men det dög vettni ! Idag har jag varit med sandra vi åt på max :P sen köpte vi glass sen for vi hem till sandra och kollade hip hip hora sen kom jag hem och pratade med surgubben i telefon han bara surade så då orkar man inte ens försöka prata ! :D Jag måste också säga att vi har haft skollunch på cape east för alla nior god mat ! kyckling med bacon sallad och paprika sås,mums det var verkligen gott ! :) sen har jag varit med benjamin för det mesta och Tagit det lungt snart ska jag börja jobba i pajala också det ska bli kul sen ska jag försöka hinna blogga så mkt som möjligt och NJUTA AV MITT SOMMARLOOOV ! =D



YES !

vi vann hela fotbollen på tisdag :) och det var kul och spela och det var så jädrans varmt och jag blev helt brun och röd överallt :D haha . snart måste jag lägga upp bilderna på kläderna som jag köpte i luleå. Imorgon har dom lovat regn till kvällen blää jag som ville ha varmt lika varmt som det har´varit dom senaste dagarna. Och nu så ni vet så kan jag inte skriva lika ofta för min dator är helt sjuk !
Och en glass man absolut ska äta när det är så här varmt är Ben & Jerrys Bohemian Rasperry ! MUMSFILIBABA !

                                 
Ha det bra !

B <3

bilden på klänningen




Här är bilden från skolavslutningen förra året,och på min klänning som jag kommer sakna som ville brinna upp :(

hej!

äntligen, jag har inte kunnat skriva blogg för att min dator har blivit för skit ! nu laggar den bara fast direkt när man försöker publicera ett inlägg ,och den är så satans seg annars också !. HATA den. Just nu sitter jag hemma hos min syster och hennes pojkvän och Eddie :) imorgon ska det handlas kläder jippii! och gud jag tackar dig för att skolan är slut snart,vi har bara klass resan som jag inte ska på som är imorgon eller ja man kan nog mer kalla det för en utflylkti.På tisdag är det fotbolls tunering det ska bli kul. Hoppas det inte är så varmt så man knappt orkar röra på sig. Men nu ska jag snoka vidare !

Ha det bra!


B <3