Rum 20

tjao, ja jag ligger här i pajala rum 20 och har slutar för 50 min sen. skönt! mämmi är någonstans och skumar och jag pratade precis med christoffer i telefon och han är BÄST!

imorgon är det onsdag, sköönt! är ledig på helgen och sen någongång till nästa vecka så drar pajala marknad igång! 9onde börjar det men jag vet alltså inte när jag ska börja jobba igen! hehaaooo om det är någon som ska till marknaden i pajala så sväng förbi tannavallen och ta en bärs vetjja :)

jeuu, vad fan ska man göra ihelg när man är ledig då? jag vill göra något skojj nyktert.
jaja nu ska jag snoka vidare på blocket och sånt :D ska kolla lite hästar vettja!

ciao bellas!
E8

I finland med fanny och baba, på väg till jobbet! jag vet inte vad det är men det är så jäkla kul att pirre kom hem igår och jag måste åka iväg, buuuuu det suger förfan dra och möqla i pajalnna i en vecka eller nått sånt inte sett mitt schemppa ännu men det brukar vara jobba vecka och jobba helg. ja0  och det är mysigt att sitta och sktiva blogg i bilen och det är ett plus att det är sommar nu!

i see your true colours.

hmmmmm idiot, gårdagen blev helt åt helvete!!!! men idag tar vi nya tag.! hela dagen planerad sen ska jag lägga mig tidigt som satan!!! precis.

mm igår var det studentfest i seskis och så var jag dit, det var en massa folk där ruskit blandat. ja det var väl okej men sen började man bara frysa och så blev man less. det var ttyp det okej??  wöö hejdå

skattjakt

ska det vara ikvall som jag tyvaärr inte får vara med på! först nästa år hehe längtar, men nåå ja och marie ska iaf ut idag :)
och imorgon börjar jag ju först tio för jag har mina sista praktik veckor på bellis blommor! yes

jag sitter hemma och lyssnar på :you got the love!! yeee har på mig mitt nya peace linne, ååå den är så fin, först gillade jag inte den men nu har jag gjort den lite kortare så nu är den finare! :) yeee men nu ska jag borsta gaddarna och dra och möta marie

ciao bellas


When your legs are tired, walk with your heart

Hallåå! jag sitter hos pirre och dricker bravo han pluggar och vi kom just från bastun, hehe länge sen jag bastade men jag orkade typ bara sitta där i 4 minuter sen gick jag och duschade ist mycket skönare.

Wööö livet är ju helt kaos just nu, praktiken går åt helvete fortfarande men man har väl ingen annan att skylla på än sig själv för att man går och väljer ett ställe som ICA! fyfabian, visst var det ganska kul i början men det är inte kul att stå och packa upp varor och "fronta" i 8 veckor så ja skiiiter i det fråno med NU!.

yee, är skit sugen på att åka utomlands och denna gång siktar jag på grekland platania eller vad fan stället nu hette! jag ska besöka hela europa och sen kan jag börja resa runt halva jordklotet när man har mer pengar... weeeooåååå blaahaaaa fnissszzuu.- ;) yee man har väl varit på en del ställen men OOOOOOOO helvette så mycket kvar!

imorgon ska jag till skolan och snacka med eva och se om jag kan byta prakko platz. yes, och ihelgen så är det balen och jag ska vara där med kameran i högsta hugg och PAUE FIXA HIT MITT MINNESKORT YHÄÄNX GÖÖRL! ;) puzz vi höres
skolavslutningen i 9:an!


i sthlm en sommar.


pirreboi!


mölle :)