My bitter heart is pumping oil into my veins

who cares? det är feeest idag, bzzz bzzz hoppas det blir kul och inge äckel kaos då går jag fan hem och sover :) ciaaooooo!


04:31

Uppe med tuppen vafan! igår vaknade jag halv sex! vafan ääär detta? vem är det som vill att jag inte ska få zooova? vars ääre skon klämmer lixom?

Nå nå, idag är det dååå tooorsdag! vafan ska jag göra, joo jag ska basta idag sam ska rida hit från mordor och veerma bastu åt meeeiiii! hohoh sen vet jag inte så hejr000!

RALPH LAUREN

Gomorrn! jo fifan ralph är här med mig han står på mitt bord, han är rosa och luktar gott, han är bra mot torr hud och han är köpt i liverpool :) min pappa kom hem med honom och tre andra ralph kompisar för nått tag sen minns inte när =D hihii vare typ förra året, eller aapp det kanske var från en båt men det står liverpool på hans EAN-kod. nå niiiiin shit the same han luktar gott!

Idag äre faaan gratis A-LAGs match, vilket tid och vilka mööööter doom? någon som veet?

Jo förresten idag steg jag upp 05:27! hahaa fan vad jag blev skraj ni vet det är inte ett bra tecken att stiga upp vid varken 3 eller 5 slaget verkar det som. men den här gången klarade jag mig från onda fasansfulla förbannelser. hihiiiiiii, nå nu ska jag tyyp gå och äta eller något annat! pusshej

heeej marieee, hon renbäddar säkert just nu om ni ville veta! hon är duktig idag! MUHHAAHAA!











wooooooooow!

HEJ tänkte bara säga att jag ärr sååå jevla stooolt paue! du är såå snygg ;) snyggaste bilderna jag sett på dig hittils hahaaaaaaaaa och jag snodde dom!



Här är hon ;) visst är hon snygg?

vad ska jag äta till frukost?

HEJ! - dagens fråga är: vafan ska ja eeta till frullzor? det finns så många alternativ så jag vette fan vad jag ska käka... jag känner att hungern börjar morra där inne i lille magen! HAHA! det var nog årets helvette flickoR! Nåååå det blir säkert flingor och epplen och mackoor och juuuice fasn vad gött!

Ja justjs jag läste pecis i tidningen att det är nå jävla skrotig tjejkväll i kalix gallerian här snart och man får åka buss till kalix men man måste vara först till kvarn eller nå skit om man vill vara säker på å komma hem därifrån och obs det stog med typ världens minsta text! jag har ba lust och spöa alla när jag seeer såånt! och jooo nu äre versta media talk eller haha igentligen inte men jag älskar stadiums reklaaaaam den är så sköön den där dididididiii! diggar


nååå idag ska jag iaf träffa p,a,m,s,m och mig själv på barnenshus kl tre kom dit om ni vill se oss ;) sen vet jag inte vad jag ska göra! kanske så myser jag med marie? vem vet vars världen tar en hiuhiu pyss hej!


totoro<3

Naturen avskyr en oskuld - den är en infrusen tillgång.

YES! hoho ojoj... snart äre fredag fan vad sköönt, är inte inne på helg iallfall känns sköööönt, fan den här helgen sög typ 60% resten var ok.
hihi. finns inte så mycket att säga, jag lyssnar på partajj musik kl 11:55 de Ä fan chill!




















Love forever love is free, let's turn forever you and me

ååååå!!! jag är hemma, det har varit en brao dag... vaknade käkade frulle cyklade förbi jepps0n mötte marran, vi drog på hockey det var bra jag var röd osv... på kvällen myste vi jag modellen P, s, margot mallzo och malte =) vi sjöng och drack nånting! sen cyklade vi till shell...mallan besjöng gatorna och hennes röst hördes över hela stan =) beautiful. jag och marie hyrde film, den vaar skiiit bra men fan hann bara se nästan till slutet, kunde tyo inte slita mig för min mamma stog och väntade på meeey! the last house on the left! t0ppen...

hohoooo jag vill att tiden ska gå fort...orkar vara fast heere vettni! jag vill se vad som kommer hända om några månader! är sååå jäääävla nyfiken.. ojoj. fan vad mycket äckliga punkter det blir överallt, men waddafakk? skolan är skön, jag har höstlov... nu är det fan höst! fan jag får ångest. jag älskar sommaren och den här sommaren var garanterat bezzt! ååååå ni vet inte hur mycket jag vill ha tillbaka den här sommaren och göra om allt och rätta till lite fel som blev lite fel hihi hopps! pusshej

älska mig <3

I hate this feeling....... fucking FUCK!!!!!!! FAAAKKKKKK :@

Yoooooo! jag sitter hemma... lyssnar musik som faaan.... herregud vad skönt det är, vafan skulle man göra utan musik? det skulle ju vara en katastrof... det är ju typ som 10000000 andra världar man kan besöka när man lyssnar på lite musse. Nååå snart ska jag iaf duscha och sen hojja till stan. och jag vill till lljusdal heheeee hejdååå!

boojaka!

the big hihih is here, hey hoooo jag är i skolan det syyger riktigt hårt... blir så jäkla sur när man alltid ska ha en så jävla dålig morgon... och det kommer betyda att jag kommer vara på dåligt humör hela jeffla dauugen! hehe men you never know det är ju ONSDAG idag! men det gär säkert inte så stor skillnad på mitt humörens... men vi hörs ska göra nå crapou som jag igentligen kom hit för!


PYSS sorbas hälsar

better together!

Halloj! det är nå fel på den här blogg sidan? den skyymar. hihih, jag sitter iallafall hemma och tsillar...varit i skolan lyssnat på natzi kuppen och sen har jag snackat en massa roliga minnen :D haha man var ju så jävla stoeeerd när man var liten fast nu är man ju nästan mer störd. heeh.. nåå jag lyssnar på jack johnson's låtar och han är såå jeffla braa... fett bra chill musik! Nååå... vad ska jag göra ikväll? det har jag ingen aning om, mister marie är sjuk och ingen svarar när jag ringer :/ eller har väl inte ringt så många men station står fan längst ner på listan! fyfan om jag drar dit idag igen... fast jonna ska ju dansa kl sjuu! hehe ;) men men vi får se kanske pluggar istället eller så inte, man vet aldrig! hade skit skoj adiooos amigoos!

long as i can see the light

Put a candle in the window, 
'Cause I feel I've got to move.
Though I'm going, going,
I'll be coming home soon,
'Long as I can see the light.

Pack my bag and let's get moving,
'Cause I'm bound to drift a while.
When I'm gone, gone,
You don't have to worry long,
'Long as I can see the light.



Hejpraralla! det är fet feeling hemma hos mig nu! är ensam här hihiii.. har tänt ljus och dom luktar
gott. jag älskar fan söndagar ibland dom är så muusiga.

Idag har jag och marie cyklat i diket! fan vad grejjt, marre är så duktig på att cykla :) sen har vi varit på kuben och åkt skrillz med Malte och pappsen! efter det cyklade jag malte mannen och marie till ICA och söpte karkki och sånna krejjer sen cyklade vi till marre och kollade filmi och nu är jag häääär... heheeeeee! det snöar också mina kompisar. YEAh snart är det halloween.

wööu ihelg har det varit kul också och hemskt som fan på samma gång... har haft en hemsk jävla fredag/lördag natt FYFAAAAAAAAAN! äckligt. sen har jag varit i luleå på allus mega festit och sen har jag chillat för det mesta... he heeeeeejsveeejs vi syynes!






malte militär åkte skrilllllzzz med skills!


ja e best


knull pusen!


DET GICK SUVERÄÄNT!


mooses var glad när vi skulle säga hejdå! :D

c-vitamin eller återställare?

Hohoo, skulle aldrig få ner en öl nuuu! aaaaldrig.... ska dricka min c-vitamin men jag börstade gaddarna nyss så nu kommer det smaka som att jag dricker gift!

så jevla bad bad bad!

KALJAILTA MED BASTU HOS MARIE EKERSUND! kom

hej, signe sover på min rygg. hon är en kattunge! obs....

jag och marie ska ha fredags mys, vi vägde oss nyss ingen ångest här inte, absolut inte. snart är bastun klar och vi ska ha det jätte mysigt med våran kalla öl. om ni vill komma så ring bara till signe så får du en dresscode! pusshej

viina keiju

Moro! Allulla on tippunut viiminen viina hammas! vaikka ei oo nukkunu koko yöllä niin viina keiju kutieski sen hampaan nappasi! jag ska strax ut och promenera med alverdaler, ska chilla som fanders och efter det kanske jag funderar på att dra och simma med margot! :) kyyyl kyyyyyl. vi hörs





ÖUVER AND OUT!

my heart is beating like a jungle drum!

rokotongotnggngggngo!

Morsningkorsning, jag kom hem från tha ultimatum huset af vizdom nyss! satt och pluggade med min sistah, hon gjorde min engelska eller iallfall en del av den! haha du är härmed delaktig i brottet.
och nyss vaknade allumadonken som jennzor har tagit med sig hit igen... hihiii hon är så jävla sööt :) man kan ibland inte sluta glo på henne, hon är typ som en hundvalp :D

snart kommer margot hit och vi ska se film! vi har fan sett film hela jävla veckan heheeee. p0sshej



chillar i köket :D


efter bau!

TVÅ ORD RÄCKER, MARIE SPRÄCKER

Hello, jag kom just på att jag ska säga att marie åkte till luleå idag, hon kommer aldrig komma tillbaka.... HAHA! hon åker buss med jonaz

ansluter s!

Jag ansluter sorbas på min blåtand just nu, men hon har fullt! vi är i datorsaalen och chillar med sandra sorvoja och tuija och malte inna i sin internetvääärld, det här är en sång om ingenting!

idag kommer jenny och alversch! jag pratade med jenny i telefon igår och ni skulle hört hur hon kilju i bakgrunden! så sööt.... nå veeel mina venner jag har fan inget kul att komma med!

Mina damer & Herrar!

Låt mig presentera EMMY FÄLT!

jag är i skolan, har svin tråkigt...facebook hade fan inget kul att erbjuda, nono... Iförrgår kom jag hem från ljuserschdal, booring, fast man kan ju alltid åka tillbaka nångång. Nå iallafall så kom marie till mig igår så kollade vi körslaget, marie älskar ju det programmet nått enormt. så vi missade nästan hockeyn pågrund av det, nå på hockeyn så var det väl trevligt, asplöven vann, det blev förlägning hörde jag också, missade den för jag gick lite tidigare för jag skulle hälsa på viktor. satt där och chillade lite tills jag upptäckte att klockan blev mycket så jag drog till mats med klöset! hemma hos henne kollade vi lite på msn HAHA och sen så chillade vi ringde lite samtal som var väldigt viktiga! HEHEHEHE


men nu ska jag dra jag är så sluuuuuut

Ljuva ljusdal.

det är soligt ute, hest 1 och hest 2 är på jobbet, hest 3 är hemma. det är fan alltid fint väder här, eller har varit det under den tiden jag har varit här. Nåå idag ska jag hem :/ men på lördag ska jag på eeeventyyr! hehee... nästa gång jag kommer ska jag fan inte ha nån skola eller något och så ska jag förhoppnigsvis stanna längre om hestarna går me påree!

Break even!

Godmorning sunshine! idag har jag vaknat typ halv elva, yesss! skönt att sova ut. men jag har redan hunnit diska och äta! satan jag är bezzzt. idag så skiner solen här i ljusdal som fan! det är typ varmt ute och jag ska försöka hitta på nå skojj att gööööööra medans hestarna är på jobbet. fin fint. ska kolla min film: Howl's moving castle, som ingen nånsin vill se så nu ska jag fan passa på när jag är själv! hehee, den är sååå bra jag minns att idas små syskon hyrde den en gång och så hyrde jag och ida min granne TOTORO! :D fan den där filmen är ju så jeeevla braaaaoooo!

och så funderar jag på vilken dag jag ska ta tha train hem igen, skolhelvetet väääntar... ska fan inte få nå fler hor ig:n, satan emmy! men nu kom min film hare puss på eeeer!


All you folks think you own my life

All you folks think you own my life 
But you never made any sacrifice
Demons they are on my trail
I'm standing at the crossroads of the hell


I'm back! jag har så jävla tråkigt, och nu ångrade jag mig att jag
 skulle gå och färga
 håret, men vi får ju se
hur resultatet blir. annars får jaana kirra biffen när jag kommer
hem igen =D
 joo och jag äter blåbärs yuoghurt
det är gott... saatan jag kommer inte på ett skit att skriva..
 vad fan ska man göra när man har tråkigt? stå och glo
på balkongen har jag redan räknat ut, äta jogge och färga håret?
ska fan laga maaat MUmmm<zzz, jag köpte
köttbullar! ;)

BYE BYE!


ljust i ljusdal!

yepp, hörde rykten om att det snöar i happsi...bra att jag missar det iallafall. Ja tåget blev inte kapat så jag kom fram! nu ska jag dra och leta efter en affär som jag kan köpa hårfärg på pussciao!

Up around the bend

HEJ FLICKOR OCH POJKAR! jag är i skolan lyssnar på creedens och chillar, ska igentligen göra svenska men jag orkar inte just nu hehee. idag ska jag åka tåååg, satan jag såg nå tåg kapar film igår! hoppas jag har tur och kommer fram levande :) men det är klart jag gör jag är ju förfan EMMY!

idag var jag fan med i happis bladet, satan vad snygg bild det blev! hahaha. ojoj, och hon som skrev om oss i tidningen skrev ju helt sjuka saker, eller sjuka och sjuka men vi satt i allafall på station och åt tårta för att vi hade tråkigt så hade hon skrivit alldeles som om vi brukade vara där varenda jävla dag! helevete HB!!! nu ska jag snoka på feijsbuuk hejpparalla vi höures.




2cool4school

I'am! men ändå ska jag dra till skolen en svääng snaaart! och det snöar igeeeen :(

beautiful!

Ja det är vad man kan kalla detta! hoho, idag har jag ätit tacos, brownies öö chips och druckit cola! fan vad mysigt... vi var hemma hos påven och chillade med malte, mats, tuija och pette p sen senare kom pappsen också. Vi kollade två filmer hehe, en typ "rysare" eller var det en thriller skit samma den var iaf skit bra, sen hade vi en romantisk komedi den söööööög fyfan.

Idag föll den första snön i Haparanda, fyfan vad mysigt jag alle och marie stog där på gatan och skådade den där jävla snön, men den är ändå rätt mysig på nått sätt! men jag älskar när det kommer såna där STORA feta flingor som faller sakta, sakta... det är mysigt :) vintern är ju rätt mysig ändå. man ligger bara under täcket och chillar.. men jag saknar SOMMAREN som faaan! snälla, fan den här sommaren har varit så jävla BÄST ändåå! åå guuud jag tackar dig.... jag är sugen på att köra vatten skoter också.. undra om det är kallt och köra nu? heeeheee. PUSS på eeer


HAHAH MONGOELSA OCH MALTE MILITÄR! lk.... hehe


nån kung jag träffade!


snart är mökkersch klar!










mats och elsa



hejdååå fan vad många bilder det blev!

New moon...

Hello everybody, my name is elsa!

jag sitter hemma och chillar, väntar på att alla ska vaaknaa! fan jag kanske måste vrida och vända lite på dygnet så jag inte vaknar såhär tidigt, eller jag går och lägger mig ganska sent men vem fan bryr sig? man vaknar när man vaknar... PERFEKT! jag vill ut och promenera med malte men malte svarar inte....på fb hehee... och marieee BAA sover, satan stig upp nu vi ska äta tacos! haha, fyfan jag är typ fortfarande mätt från igår! och igår så var vi hos paue och tog några glas och det även på fredag! hehe jag och mats hade såå jääkla kul på onsdag å helvette alltså!

Yee, fan vad den här veckan har varit king, det känns som att vi har klämmt in ett helt jävla år i en vecka och snart är veckan slut och jag ska på nya äventyyyr! fyfan emmy du är så braaa!

nå pappsen, tuija, malte, mats, eki HAHAH!, VAKNA!





FAN VAD LOTTO!

Idag var jag på stan med marie, vi åt på leilani och sen drog vi och köpte en lott och jag vann! fan vad bäst jag äääär! pussciao!