allt...

det här är helt skumt. ja jag känner mig helt skumm... jag brukar känna mig skumm ofta. Men idag är det något speciellt. okej jag är fan inte emo men ibland känner jag mig helt jävla tom, som om ingenting finns det är ju förfan en helt sjuk känsla och jobbig som fan. Det känns som att jag inte borde leva på planeten jorden, man känner bara, vafan gör jag här igentligen? det är som att det inte är värt, som om det inte finns något att leva för! haha fyfan vilket emo. men jag vill bara känna att jag njuter av livet och allt bara rullar på som fan. om något bra händer mig så varar det i kanske tio minuter, och ja frågan är ju varför i hela friden? alla andra verkar alltid ha sån jäävla tur hela tiden.

ne fiifan. Och jag kom på en sak också jag har ett skit tålamod jag orkar aldrig vänta på något. men min kära vän var så klok och hjälpsam idag och berättade för mig att om du slutar söka som kommer det av sig självt, och det är fan sant! direkt när jag inte tänker på något som jag vill ha/göra osv så bara flox så kommer det till mig, men problemet med mig är ju att jag vill ha för mycket och snabbt och tänker alldeles för mycket. ne fan jag känner mig bara dum, trög, och det känns som att något fattas eller att jag väntar på något och jag vet inte vad det är! snälla gud om du hör mig eller råkar kika förbi min blogg kan du snälla hjälpa en qvinna i nöd som inte vet vad hon ska ta sig till?
TACK!
nå hej :) på tal om där ovan så måste jag ännu tillägga att även vindarna kan vända och jag hoppas på det vääldigt mycket mina vänner! Nå nu kan jag vell berätta att jag har fått lite pengar och det känns skönt speciellt när jag slösat bort så mycket den senaste tiden och pengarna bara flyger iväg på helgerna det är som att dom bara brinner upp, och på tal om helgen så var det ju rätt trevligt :) jag har fått vara med om mycket, jag har varit på spökjakt och jagat demoner på travbanan i kemi och druckit k pappas vino och fått basta i kalix, slösat lite pengar, mått lite dåligt, sett solen gå upp ( väldigt vackert )
tagit långa promenader, snackat skit, varit rädd, och lyssnat på mycket musik och skrattat mycket!
 
nå och idag har jag bara varit i skolan och det känndes bara sådär allmänt skit... men nu har jag fått se dh och nu mår jag bra igen! hade vi hörs.

tvivel.

Ibland är det vi längtar efter inte det vi behöver i framtiden.. så sluta tänka på framtiden så mycket annars kanske du glömmer bort att leva i nuet.

Godjävlamorgon!

Heej mina vänner, har inte skrivit här på länge och jag vet inte det känns som att jag aldrig har något kul att berätta men nu såg jag att min vän Satu skrev lite blogg så nu måste jag också :) Just nu sitter jag i skolan och är ruggigt glad jag vet inte varför men det bara känns så jäkla bra nu :) men snart blir vell allt helt depp igen haha nej då men ibland är det som det är...

Vi har Närhandel och det är sådär små jåppitt, nå mitä se ihelg har jag chillat och fått smaka på det grymma nattlivet i Haparanda! haha värdelöst men jag hade roligt =) så hejdåå see you soon!Min kvinna!

1. Vad heter hon/han? Satu ( snauseri ) Keskinen
2. Hur gammal är hon/han? 17
3. När träffades ni sist? Idagens :)
4. Vad har hon/han för hårfärg? brown, precis som jag vill att hon ska ha!
5. Brukar hon/han färga håret? jadå det händer.
6. Vilka färger har hon/han haft? ojoj en massa.
7.Vad har hon/han för parfym? jag tror hon har den drä esprit eller vad den nu heter eller vare puma, nå den är iaf rosa och luktar satu! =)
8. Är hon/han galen? ALLTID! =)
9. Vad är erat bästa minne? de vi har så många roliga och fler skare bli!
10. Har ni många minnen ihop? ju!
11. Vart bor hon/han? Hos mamma Liiiisa, nej men habarnta
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nope :( men vi ska! alldeles snart och inte bara en gång!
13. Är du avundsjuk på henne/honom? Jo :) på många sätt, men är glad att hon vill vara mah homie!
14. Vad heter hennes/hans syskon? Taru och tommi
15. När träffades ni första gången? jadu, hon har bättre koll. (A)
16. Hur träffades ni? typ genom bondarna eller ngt? minns ej
17. Vad går hon/han i för sporter? jadu hon gillar allt :) men hon gymmar vell.
18. Vad brukar hon/han göra på helgerna? nå tsilla med anton och mig sen typ jobba och ta en vinare! :D haha nemen chilla typ vara allmänt bäst.
19. Göra efter skolan? zoooooova!
21. Har du pussat henne/honom? ofc!
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? nja typ lite då och då :)
23. Har hon/han fräknar? nä :)
24. Har ni kollat på film någon gång? öö asså neee, vafan klart vi har!
25. Har ni bråkat någon gång? joo hihi :( sori!
26. Har ni sovit i samma säng? YES SIR! =)
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? haha jaaa! eller fått tårar i ögon iaf.
28. Har du sett henne/honom gråta? ja
29. Vad gjorde du då? nå tröstade.
30. Har du sett henne/honom vara riktigt arg? ja men skojjaru?
31. Har hon/han sett dig gråta? i think so.
32. Vad ska ni göra i sommar? vi ska zteka!
33. Har hon/han svikit dig någon gång? nej!
34. Har ni pratat i telefon någon gång? jodu.
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? vill inte ens tänka på saken, livet skulle kännas tomt! jag ska dö före henne. vad är världen utan snasu igentligen? dum fråga mannen.
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? jag hoppas det :)
37. Älskar du henne/honom? JA!
38. Vad är det bästa med henne/honom? henne kan man alltid lita på. Hon är så där härlig bara!
39. Vad skulle du vilja att hon/han ändrade på? inget!
40. Skulle du ge henne/honom pengar om du vann 1 miljon? Nja nog skulle jag :) den arma finnen behöver pengar!
41. E hon en stads fjolla? haha jo lite smått. hihi förlåt Satu
42 har han/hon ett smeknamn? ja hoho kärt barn har många namn!
43. vill du att hon/han ska kopiera detta och skriva om dig? hon har redan, jag kopierade av henne! =)

hey! jag sitter hemma och ska pl0gga lite. Nå ja satu du är bezt!


look at the stars

Look how they shine for you, look at the stars
Look how they shine for you
And all the things that you do....Hej hej. idag är en seg och tråkig dag och jag vet inte vad jag ska göra. Det finns aldrig något roligt att göra här i haparanda och det finns aldrig något att se framemot. Guuud, nu kommer det här bli ett gnäll inlägg men jag måste bara. Jag hatar när allt går bra och flyter på som bara den och helt plötsigt blit allt kaos igen. Men det är normalt om man heter Emmy. Jeu, vad händer ihelg? jo typ samma skit som vanligt sitta och ha det tråkigt. Kan det inte hända något roligt nåndag? jo jag vet att jag vill på bio men Lina verkade så skeptisk, hon hade inte ens lust att gå, kommer inte hon så går jag fan själv. HAHA kan ni tänka er hur pinsamt det skulle kännas och sitta själv på bio? okej det finns säkert folk som går själva på bio men i haparanda skulle det ses som onormalt. nå nog om det, jag vill fortfarande göra något roligt... Det skulle vara ganska roligt att spela lite innebandy men det är för jobbigt och vars fankko har jag tänkt spela? typ ute på gatan för det verkar inte finnas några lag som jag har förstått det eller jo typ nå jobbiga träningar kl 11 på morgonen och sånt orkar jag inte med, helldre ligger jag och sover bort alla dagar och tar allt som det kommer.

nåväl nu ska jag snoka vidare här på datorn och chilla lite och se om det är något som händer i stan hejdåo!

   

.......

jag känner mig konstig. På ett bra och dåligt sätt....

kiruna, giron....

Hej gott folk, nu är jag back in haparanda :( helt utamttad och sliten efter en mycket lång men rolig bilresa plus en super härlig helg! vi har suttit och chillat tagit en skandal bastu som slutade med att jag höll på att dö iaf vad jag trodde men det visade sig bara att jag hade fått värmeslag eller något, alltså jag är fan klen.... klen som fan jag tål inte å basta =D haha nå väl sen har vi suttit vid elden och druckit lite vin och haft det trevligt lagat god mat och allmänt bara chillat :D och kört skoter såklart men en bild säger mer än tusen ord så jag får vell bjuda på lite bilder :D
antoan är cool! + att han Leeetade efter sina buxor. ( det är bara vi som förstår)


min bäste snauseri dricker jose och tar en moke i solen =)same anton!


snauseri är elak mommo!


kiruna bjöd på fint väder :)


?


det blev mycket möbler men här har ni iallafall falcon soffan!

hej!

Imorgon bär det av till kiruna, eller ja igentligen idag men på morgonen :) gud vad skönt att komma härifrån lite och hoppas det bli kul och att vi får bra väder! och gott folk ring mig om ni råkar ha tråkigt hejdå!

hej!

Imorgon bär det av till kiruna, eller ja igentligen idag men på morgonen :) gud vad skönt att komma härifrån lite och hoppas det bli kul och att vi får bra väder! och gott folk ring mig om ni råkar ha tråkigt hejdå!

konstigt.

ja hej, jag vet inte riktigt men jag har tappat lusten att skriva här för ett tag men nu fick jag tillbaka lusten igen.
och nu sitter jag här återigen och funderar, funderar på något helt konstigt. Ibland funderar man på saker som man inte kan finna ord till, såå finns det känslor som man inte vet att man har? som en känsla som inte har ett ord, det är något konstigt i mitt huvud just nu. Varför blir det alltid såhär för mig? det stör mig, alltså det känns som att jag väntar på något men jag vet inte vad det är! det är hemskt. Och nu börjar jag tänka på hur mycket saker och ting har förändrats, herregud säger jag bara, jag är fan inte emmy nåmer det är hemskt. Allt här har förändrats mycket och snabbt, okej alla vet att tiderna alltid förändras men jag har inte hunnit förstå detta riktigt ännu.
och jag säger bara att jag trodde att jag hade en del bra vänner, men nej fyfan jag blir äckligt arg. och det finns en som alltid finns där också alltid kanske funnits där utan att jag har vetat om det? men du vet vem du är och jag tackar gud för att du finns! okej det här inlägget borde inte finnas men nu ska jag publicera!